Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor 20. son bölümünde neler yaşandı? Seviyor Sevmiyor 20. bölüm fragmanı izle

        BaşrolleriniZeynep Çamcı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor, 20. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir? İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir? İşte Seviyor Sevmiyor 20. bölüm özeti...

        SEVİYOR SEVMİYOR 20. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 20. randevusuna çıkan Seviyor Sevmiyor'da olaylar şöyle gelişti: Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmayacaktır. Önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı cd'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir? İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir?

        İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır... Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı nasıl içine gömecektir?

        SEVİYOR SEVMİYOR 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçer. İşi bahane ederek onunla uzun zamanlar geçirmeye başlar. Paralelde Deniz'i göremeyen Tuna da hayal kırıklığı yaşamaktadır.

        İrem meseleyi kökünden çözmeye karar verir. Neşe'nin yardımıyla bütün olan biteni Yiğit'e anlattığı bir video hazırlar. Neşe cd'yi Yiğit'e verir. İrem Tuna için de bir çözüm bulur ve Deniz'in Tuna hakkında söylediklerini kayda alır.

        Bu kayıtta Deniz "sanırım Tuna'yla birlikte olarak hata yaptım demektedir. İrem kaydı Tuna'ya dinletir. Tuna dönüşsüz bir yola girer.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa