Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda 40. son bölümünde neler yaşandı? Kara Sevda 40. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda 40. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Nihan, Kozcuoğlu ailesinin göbeğine ne zaman patlayacağı belli olmayan ilk dinamiti yerleştirir. İşte Poyraz Karayel 40. bölüm özeti...

        KARA SEVDA 40. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        40'ıncı yeni bölümüyle takipçileriyle buluşan Kara Sevda'da olaylar şöyle gelişti: Kemal, Emir’in oyunundan habersiz Deniz’le ilgili yaşadığı hayal kırıklığının ardından kendini çok çabuk toplar. Cezaevinden çıktığı günden beri aklında olan Kozcuoğlu’nu çökertme planına hız verir. İki hedef noktası vardır: Biri, Emir’in itibarı; diğeri Nihan’ın gözünde Ozan’ın ölümüyle ilgili kendini aklamak. Kemal, hedeflerine ulaşmak için Emir’in takip etmesinin çok zor olduğu şaşırtmacalı bir yöntemle araştırmasına başlar. Emir de Kemal’in önünü kesmek için hamlelerine başlar. Kemal’in Emir’e hazırladığı sürprizler Emir’in hiç beklemediği yerlerden gelecektir.

        Nihan, Leyla’nın ittifakıyla, kendi planına devam eder. Kozcuoğlu ailesinin göbeğine ne zaman patlayacağı belli olmayan ilk dinamiti yerleştirir. Bu sırada, hiç beklemediği bir anda, eve gelen bir paket onu, Ozan’la ilgili çok derin bir sorgulamanın içine iter. Nihan’ın bütün bakış açısını değiştiren bu paket, Kemal ile Nihan’ı tekrar karşı karşıya getirecektir. Kemal’in vicdanının rahatlığı, Nihan’ın Kemal’e bakışını derinden sarsar. Kemal’i vicdanen “affetmeye” çok yakındır... Öte yandan Nihan, kızı için, Emir’den sonsuza kadar kurtulabilmek için planlarının kesintiye uğramaması gerektiğinin bilincindedir. Emir’e sürpriz bir doğum günü partisi organize eder.

        Parti organizasyonunun olduğu gece, Kemal de başka bir planla davetsiz Kozcuoğlu evine gelir. Nihan ile Kemal’in bundan sonra gözlerinin birbirine değdiği her an, kalplerinin sesine karşı verecekleri bir sınav da olacaktır.

        Asu ve Tufan’ın sadakatle bağlı olan ilişkileri, çok şiddetli bir krizle temelden sarsılır. Asu, Tufan’ı uzağına iter. Bu kararın bedelini Tufan, Emir’in sürpriz doğum günü partisinde ödetmek için harekete geçer.

        Emir’in doğum günü partisi, Kemal için araştırmasında çok büyük bir düğümün çözülebileceği gecedir. Ozan’ın ölümüyle ilgili hasıraltı edilmiş hayati delil, Nihan’la Kemal’i tekrar bir araya getirebilecek kudrettedir.

        KARA SEVDA 39. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nihan’ın kucağında Deniz’i gören Kemal, geçmişe dair parçaları bir araya getirdiğinde aklında tek bir soru belirir: Deniz, kendi kızı olabilir mi? Kemal’in kalbinin sesinden daha somut bir kanıta ihtiyacı vardır. Emir ise Kemal’in Deniz konusunda şüphelendiğini anladığında, gerçeği gizlemek için bütün silahlarını kuşanır.

        Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir.

        Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir.

        Nihan’dan bir çocuğu olabilme ihtimali Kemal’in geleceğe dair bütün kararlarını askıya almasına neden olur. Asu ise Kemal’i köşeye sıkıştırmak için ailesini yanına çeker. Gecenin sonunda Kemal ve Asu’yu büyük bir yüzleşme beklemektedir.

        Kemal gerçekleri ortaya çıkaracak planını harekete geçirir. Leyla’nın düzenlediği kermeste Kemal bütün engellemelere rağmen kızıyla ilgili “gerçeğe” doğru ilerleyecektir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa