Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 26. son bölümünde neler yaşandı? Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler'in paylaştığı Hayat Şarkısı 26. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Filiz'i öldürmeye çalışan Hülya'yı nasıl bir tehlike bekliyor? İşte Hayat Şarkısı 26. bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 26. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        26'ncı bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Hayat Şarkısı'nda olaylar şöyle gelişti: Yapılan tetkikler sonucunda Filiz ile Mehmet’in DNA’sı uyuşur. Mahkemeden çıkan karara göre Mehmet’in nüfusunda anne adı Hülya yerine, Filiz olarak değiştirilecektir. Bu kararı duyan Hülya çılgına döner.

        Hem Kerim’e hem de Bayram’a olan güvenini kaybeder ve yine kontrolü eline almak için kendi bildiği yöntemlere döner. Filiz’le konuşmak için Filiz’in evine gittiğinde kararı kutlayan, sokaklarda dans eden Filiz’i görür ve kontrolünü kaybeder. Arabayı, öldürme kastıyla Filiz’in üzerine sürer.

        HAYAT ŞARKISI 25. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır.

        Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa