Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'İçerde'nin 5. bölümünde neler olacak?

        Heyecan dozu hiç düşmeyen diziye bu hafta, 100 figüranın rol aldığı, 80’e yakın aracın kullanıldığı Hollywood filmleri tadındaki operasyon sahnesi damga vuracak. Dev baskın sahnesinin nefes keseceği dizide, Melek ise Yusuf’un adamı olduğunu düşündüğü Sarp’a büyük bir oyun oynayacak.

        'İÇERDE'NİN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Yusuf Müdür’ün Celal’in büyük sevkıyatına düzenleyeceği dev baskın sahnesinin nefes keseceği “İçerde”de, Melek ise Yusuf’un adamı olduğunu düşündüğü Sarp’a büyük bir oyun oynayacak temposu ve heyecan dozu bir an olsun düşmeyen “içerde”, takipçilerini yine ekrana kilitleyecek. 100 figüran ve 80’e yakın aracın kullanıldığı hollywood filmleri tadındaki operasyon sahnesinin damga vuracağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Melek’in Sarp’la ilgili şüpheleri vardır. eğer Yusuf’a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal’le paylaşmak zorundadır.

        Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri akın Işık’la büyük bir sevkıyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini düşünüyordur. Bu arada Füsun’un lokantasında Barış diye bir çocuk işe başlar. Barış acaba kimdir? Melek, Sarp’ın, Yusuf’un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

        'İÇERDE'NİN 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa