Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 76. son bölümünde neler yaşandı? Paramparça 77. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ın paylaştığı Paramparça 76. yeni bölümüyle dün akşamizleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Harun ile Asuman arasındaki konuşmaya şahit olan Dilara çileden çıkar. İşte Paramparça 77. bölüm fragmanı ve 76. bölüm özeti...

        PARAMPARÇA 76. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        76'ncı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelenParamparça'da olaylar şöyle gelişti: Polislerin ifade için götürdüğü Harun, kendisini ihbar edenin kimliğini öğrenir. Dilara’nın Harun’u affedebilmek için tek şartı vardır; Harun’un Maide Hanım’ı ihbar etmesi... Halası ve karısı arasında kalan Harun, Asuman’ın gösterdiği yakınlıktan da rahatsız olmaya başlamıştır. Harun ile Asuman arasındaki konuşmaya şahit olan Dilara çileden çıkar.

        Burhan Bey, oğlu Deniz’i geri kazanabilmek için Cansu’yla buluşur. Cansu’nun geçirdiği kaza ise sağlık durumunun ciddiyetini ortaya çıkarır. Burhan Bey’in pes etmeye niyeti yoktur. Deniz’i masumiyetine inandırır ama Deniz, babasıyla ilgili çok daha büyük bir gerçeği öğrenecektir...

        Hazal şirkette çok büyük bir hata yapar. Hazal’ın peşine düşen Ozan, Hazal’ın şoke edici sırrını öğrenirken yanında Cihan da vardır. Günlerdir takip ettiği Cihan’ın karşısına çıkan Selma, ona işbirliği teklifinde bulunur. Cihan geçmişin intikamını almaya gelen bu kadından duyduklarına inanmak istemez ancak Selma’nın Harun ile de görüşmesi dengeleri değiştirir.

        PARAMPARÇA 75. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

        Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

        MR sonucun temiz çıkması Cansu'yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa