Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm fragmanı SHOW TV farkıyla ilk kez HABERTÜRK'TE

        Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Romantik dakikaların yaşandığı son bölümün ardından dizinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Aşk Laftan Anlamaz 7. bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Murat, Kerem ve Doruk, Cenk’in şikayeti üzerine geceyi karakolda geçirmek zorunda kalırlar. Yaşanan bu kötü olay, Hayat ve Murat arasındaki buzların daha da erimesini sağlar. Ayrıca Cenk’i köşeye sıkıştırıp, resimleri neden basına verdiğini de öğrenirler. Gerçekler ortaya çıktığında Murat, Didem’in anlaşmasını fesheder.

        İpek’in babası sürpriz bir şekilde kızını ziyarete gelir. İpek her ne kadar heyecanlansa da babası sadece para istemek için gelmiştir. İpek parası olmadığını söylediğinde ise arabasını satmasını ister. Bunu öğrenen Hayat, arkadaşının durumuna dayanamaz ve sorunu halleder.

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin büyük ilgisini toplayan "Aşk Laftan Anlamaz" 7'inci yeni bölümüyle 10 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00'de takipçileriyle buluşacak.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa