Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Oben Budak: Burak'ınki ergen bir hareket olmuş
        • 1

          Burak Özçivit’in Dubai’de çekip Instagram’da paylaştığı selfie’ye İranlı seksi model Mahlagha Jaberi’nin yaptığı “Yakışıklı” yorumu sosyal medyada büyük ses getirdi. Fahriye Evcen’in Jaberi’yi kıskandığı haberleri üzerine Özçivit, İranlı modeli Instagram’da engelledi ve ilk kez Evcen’le bir fotoğrafını resmi hesabından paylaştı. Özçivit’in kendini engellemesi üzerine Habertürk’e konuşan Jaberi ünlü oyuncu için “Burak profesyonel değil” dedi. Özçivit’in bu ‘telaşlı’ sosyal medya politikasını nasıl yorumluyorsunuz?

        • 2

          ESİN ÖVET: Çok komik değil mi? Gerçekten komik. Fahriye’nin adı sürekli “Kıskançlık krizlerine girdi” haberleriyle anılıyor. Bence bu işine de yansıyor ve farkında değil. Fahriye Evcen’e bir dost tavsiyesi: Acilen üstüne yapılan “Kıskanç kadın” imajını yok etmesi şart. Başarılı ve güzel bir kadın ama böyle anılması kötü.

        • 3

          İPEK DURKAL: Haberi okuduğumda şunu düşündüm, İranlı model muhtemelen direkt mesajdan yürüdü Özçivit’e. ‘Yakışıklı’ yazdığı için engellendiğini hiç sanmıyorum. Verdiği röportajı okuduğumda da iç sesim bana ‘Daha fazlası var’ dedi ama en çok şunu merak ettim: Burak Özçivit’in o kadar hayranı arasında biz İranlı modelin yazdığı yazıyı ve engellendiğini nereden biliyoruz?

        • 4

          OBEN BUDAK: Tamamen ergen bir hareket olmuş. Burak’ın hesabına yorum olarak bu tip şeylerin yazılması normal değil mi? Bir ‘Yakışıklı’ yorumunu bu kadar büyütmek için sevgili baskısı gerekiyor bence. Set basan Fahriye, bu yoruma da delirmiş olabilir.

        • 5

          KADİR KAYMAKÇI: İnsanlar birbirlerine duygusal, ‘fiziksel’ bir şey hissetmeden de ‘yakışıklı’, ‘güzel’ diyebilir! Burak, Fahriye’ye ‘Güzel’ diyenleri, Fahriye, Burak’a ‘Yakışıklı’ diyenleri engelleyecekse sadece biribirlerini takip etsinler! İkiliye sabah-öğle-akşam birer doz ‘birbirine güven’ yazıyorum. Birkaç güne bir şeyleri kalmaz.

        • 6

          REŞAT BALCIOĞLU: Demirden korkan trene binmez arkadaş. Bu konuda Mahlagha Jaberi’ye hak veriyorum. Kız Burak’tan daha delikanlı çıktı. Helal olsun. Burak da gitsin şimdi Fahriye’nin dizinin dibine “Ben ettim sen etme aşkım” desin.

        • 7

          BÜLENT İPEK: Sevgili Burak Özçivit, gerçekten konuşmadan hakkında konuşturmayı başaran nadir ünlülerden. PR dünyasının gidip taktik alması gereken biri. Tabii Fahriye Evcen’in gerçekten kıskandığını düşünmeye başladım. Burak Özçivit’e hiç yapmadığı bir şeyi bu olayla yaptırdı ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram’da paylaştırdı.

        • 8

          ‘KADİRİZM HER ZAMAN RENKLİ’

          Usta oyuncu Kadir İnanır’ın bu hafta içinde Zorlu AVM’de çekilen fotoğrafı gündem oldu. İnanır, mor kazak, lila atkısı ve mendille kombinlediği takımıyla Kadirizm’e yeni bir soluk getirdi. Kadirizm’in bu ‘renkli’ açılımını destekliyor musunuz?

        • 9

          İPEK DURKAL: Kadir İnanır’ın kıyafetleri üzerine yüzlerce yazı yazılabilir. Her zaman şık, bakımlı ve giyim, kuşam konusunda çok dikkatli. Onun gibi bir ikinci isim yok gerçekten. Ne zaman görsem çok özenli. Kazakları ve atkılarının renkleri de pek meşhurdur. Mor rengine bayıldım. Acayip yakışmış. Bakmaya doyamadım.

        • 10

          İPEK DURKAL: Sonuna kadar destekliyorum, tek kelimeyle bayıldım. Geçen hafta aynı restoranda yan yana masalarda oturduk kendisiyle. O gün yeşil tonlarında bir kıyafet giymişti ve yine çok karizmatik görünüyordu.

        • 11

          OBEN BUDAK: Bu kış sezonunun moda renklerinden biri mor. Versace defilesi mora bürünmüş erkeklerle doluydu. Kadir Bey’in üzerinde bu rengi görmek beni hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Erkeklerin siyah, lacivert, gri üçgeninden çıkmaları sevindirici.

        • 12

          KADİR KAYMAKÇI: Benim gördüğüm kadarıyla Kadir İnanır’ın renklerle bir sıkıntısı yok. Sıkıntı ‘Kadirizm’i tek bir renge boyamaya çalışan kafalarda!

        • 13

          BÜLENT İPEK: Buradan Kadir İnanır’ın eski maço imajına ve hayat arkadaşı Jülide Kural’ın aktivist kimliğine vurgu yaparak feminist harekete destek çıktığı yorumları yapılabilir. Yıllardır tanıdığım Kadir İnanır, zaten kadın haklarına karşı duyarlılığını hep gösteriyordu. Kadirizm her zaman renkliydi, hâlâ öyle. Kendisi ne der bilmiyorum ama bence içindeki renkliliğin dışa vurumu bu.

        • 14

          ‘DEMET AKALIN POLEMİĞE GİREREK TAKTİK HATA YAPIYOR’

          Demet Akalın-Aleyna Tilki polemiği haftanın en çok konuşulan haberlerinden biriydi. Akalın’ın “Bu kızın sesine dayanamıyorum” sözüyle başlayan polemik Tilki’nin “Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz” cümlesiye alevlendi, Akalın’ın “Işıklarla uğraşma derslerine çalış” göndermesiyle zirve yaptı. Sizce, Demet Akalın gibi deneyimli bir şöhretin 16 yaşındaki bir şarkıcı adayıyla polemiğe tutuşması ne kadar doğru? Aleyna Tilki’nin tavrıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

        • 15

          ESİN ÖVET: Ben Demet Akalın’ın yerinde olsam duymam, hatta ciddiye almam bile. Çünkü Demet’in her cümlesi Aleyna’ya yarıyor. Çünkü Aleyna daha çok küçük ve ciddi uzun bir yolu var. Demet gibi kendini kanıtlamış, ciddi yol almış birinin daha yolun başındaki birine sadece gülüp geçmesi gerekir.

        • 16

          İPEK DURKAL: Demet Akalın polemiğe girmemiş ki, basbayağı ayar vermiş.

        • 17

          OBEN BUDAK: Demet Akalın hemen her türlü fikrini sosyal medyadan paylaşıyor, bu yüzden onun açıklamalarını polemik yaratmak üzere ortaya atılmış fikirler olarak görmüyorum. Demet, artık kimseyle uğraşması gerekmeyen bir seviyede olduğu için Aleyna’yı da ezmek adına söylememiştir gibi geliyor bana.

        • 18

          KADİR KAYMAKÇI: Aleyna Tilki’den köy ya da kasaba olur mu bilmem ama ‘sanatçı’ olabilir. Ülkemizde ‘sanatçı’ olmak için gerekli bütün kriterlere sahip. Fizik notları da bunun kanıtı! Altı üstü bir tane şarkısı var ama kimse şarkısını konuşmuyor! Güzel şarkılarıyla ‘pop müzikte’ yenilik yapmakla niye uğraşsın ki! Girersin bir ünlüyle polemiğe, bir bakmışsın hop sen de ünlü olmuşsun. Aferin Aleyna, otur 10!

        • 19

          REŞAT BALCIOĞLU: Aleyna Tilki henüz yolun başında, Demet Akalın gibi Türk pop müziğinde iyi ya da kötü söz sahibi birisiyle polemiğe girmesi Aleyna’ya yarar. Eskiden yalandan yere polemikler yapılıp gündeme gelinirdi, şimdi ise yıldızı parlayan birisi olduğunda anında laf çakılıyor.

        • 20

          Demet Akalın işine baksın. Niye muhatap alıyor ki? Aleyna’nın neyinden çekiniyor? Niye laf yetiştirmeye çalışıyor? Hande Yener, Gülşen, Sıla, İrem Derici gibi rakipleri var. Onlarla polemiğe girsin. Aleyna daha 16 yaşında genç bir popçu adayı. Işıklarla, kızın sesiyle uğraşmasın kendi ışıklarına baksın. Bir sönerse bir daha ışığı göremez Demet Hanım.

        • 21

          BÜLENT İPEK: Demet, Aleyna’dan uzak durmalı. Bu polemiklerde hep genç olan galip gelir. Aleyna Tilki’nin tartışmalı başlayan kariyeri şöhretle parlamaya başladı. Aleyna, Google’da en çok aranan ünlü ve TV’lerdeki magazin programlarında yayınlanan bantları çok reyting alıyor. Pop müzik dünyasının son 10 yılına damga vuran Demet Akalın, 16 yaşındaki Aleyna Tilki’yle taktik bir polemik yürütüyorsa bu taktik bir hata. Dobralığına yenilip konuşuyorsa bu daha da büyük hata.

        • 22

          ‘KONUŞACAKLARINA MEKÂNA GİTSELERDİ MEKÂN BATMAZDI’

          Seda Sayan’ın Etiler’de kiracısı olan Şamdan için tahliye kararı çıkarmasına gelen tepkiler arasında en dikkat çeken Sezen Aksu’nunkiydi. Aksu, “Ona mekân mı yok, gelsin yalıyı Şamdan yapsın. Yeter ki iyi olsun. 5 kuruş para istemiyorum” diyerek Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna’ya açık çek verdi. Aksu’nun bu teklifini samimi buldunuz mu? Ticari bir işletmenin bu şekilde ‘yaşatılmaya çalışılması’ mantıklı mı?

        • 23

          ESİN ÖVET: Bu konuda yazı da yazdım. Seda Sayan burada çok haklı. Hatta yeteri kadar göz bile yummuş. 8 aydır kira almamış. Yani konuşan insanlar boşuna konuşuyor. Konuşacaklarına mekâna gitselerdi mekân batmazdı zaten. Son yıllarda eski Şamdan değildi.

        • 24

          İPEK DURKAL: Sezen Aksu’nun evi Şamdan olursa, vallahi ben bile giderim. Sezen Aksu ile Mehmet Tuna’nın dostluğu en az 20-30 sene. Pek tabii ki dostuna sahip çıkacak. Şamdan’ın müdavimleri keşke olaylar buraya gelmeden önce Şamdan’ı yaşatmak için bir şeyler yapabilseydi.

        • 25

          OBEN BUDAK: Tarihi kitapçılara, pastanelere normal zamanda kimsenin gitmek aklına gelmez, anca kapanmaya yüz tutunca destekler yağar ya, bu da aynı hesap olmuş biraz. Günay da böyle bir dönemden geçmiş, sanatçıların düşük ücretlerle sahne alması sayesinde kurtulmuştu. Keşke kapandıktan sonra değil de kira borçları birikirken böyle önlemler alınsaydı.

        • 26

          KADİR KAYMAKÇI: Sezen Aksu’nunki sembolik bir destek, “Yanındayım” mesajı gibi geldi bana. Diğer yandan Şamdan bu kadar iyiyse değil Etiler’de Mars’ta olsa müdavimleri gider. Mehmet Bey yeni bir yer bulur, açar dükkânını aynen devam eder. İlk kez mi bir işyeri adres değiştiriyor?

        • 27

          REŞAT BALCIOĞLU: Ben 25 yıldır bu camianın içerisindeyim, Şamdan gece kulübü son 25 yıla damgasını vurmuş, en çok para kazanan, en çok ilgi gören, ünlülerin uğrak bir mekânıdır. Kimse orada bedeava yiyip içmedi, kimse bedeva eğlenmedi. Eğer kirası ödenmemişse sorumlusu işletmecisi Mehmet Tuna’dır. Kaldı ki bu konunun muhatabı eğlence severler ya da kulübün müdavimleri değil, mekânın işletmecisi ve mülk sahibi Seda Sayan’dır.

        • 28

          Şamdan gece kulübünden milyonlarca para kazanırken Mehmet Tuna müşterilerine “Teşekkür ederim çok para kazandırdınız. Size haftada 2 gün bedeva hizmet vereceğim” mi diyordu? Tabii ki hayır. Sezen Aksu meselesine gelince peşin ödeme yapılmadan sahneye adım atmayan Sezen Aksu evini bedeva mı verecekmiş? Versin o zaman, tutan mı var?

        • 29

          REŞAT BALCIOĞLU : Seda Sayan tanıdığım ünlüler içinde cimrilikle, para göz olmakla, vefasızlıkla suçlanacak en son isimlerden birisi. Aylardır beklettiği tahliye davasının Mehmet Tuna’nın hastanede tedavi gördüğü döneme denk gelmesi sadece talihsizlik. Dostları şimdi Seda Sayan’a yükleneceklerine, uzun zamandır önünden geçmedikleri Şamdan’a bir uğrayıp akşam yemeği yeselermiş. Zaten Sezen Aksu da Sayan’ın hakkını teslim ediyor.

        • 30

          ‘BU TEKLİF BİR BABAYA YAKIŞMADI’

          Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar’ın çocuğunun nafakasını muntazam ödemediğinin ortaya çıkmasının ardından Erken’e yaptığı “Nafakadan vazgeç, Eymen’e kendi soyadını ver” teklifi tartışma yarattı. Uçar, açıklamasının hemen ardından Esin Övet’e konuşarak “Bir anlık sinirle söyledim” dedi.

        • 31

          ESİN ÖVET:: Benim bu dünyada öğrendiğim en net şey şudur ki, karı-koca arasına ve boşanmış insanların arasına girilmez. Durum o kadar tuhaf ki herkesin kendine bu olaydan ders çıkarması gerekiyor. Serkan Uçar’ın yaptığı açıklamalar çok samimi. Hatasını kabul ediyor, hatta “Ben yaptım, suçlu ailem. Beni ondan uzaklaştırmak isterken daha çok yakınlaştırdılar” diyor.

        • 32

          Benim tek ilgilendiğim kilit cümle budur. Ece-Serkan fark etmez, Ayşe-Ahmet olsun. Ailenin baskısı olmasa belki böyle bir evlilik yapılmayacak bile. Serkan’ın açıklamaları çok önemli. Keşke Ece de rahat rahat konuşabilse, anlatsa ve bir de kadın tarafından dinlesek. Ama konuşmuyor. Sadece telefonda “Yayınlama” diye uyarıp anlatıyor. Riskli bir konu ve röportaj yapılması şart.

        • 33

          OBEN BUDAK : Bir anlık sinirle söylemesi bana inandırıcı geliyor. Çünkü bu ilişkiyi takip etmek bile sinir bozucuyken, olayı yaşayan tarafların sinir sistemini düşünemiyorum doğrusu. Kavganın boyutu büyüdükçe, sarf edilen sözler de sertleşiyor.

        • 34

          KADİR KAYMAKÇI : Serkan Bey, tam zamanında bir U dönüşü yapmış. Böyle bir teklif bir ‘babaya’ yakışmazdı zaten.

        • 35

          REŞAT BALCIOĞLU: Hep söylüyörum yine söyleyeyim: Aşk yaşayan, birbirini tanımadan evlenen, üstüne bir de çocuk yapan sizsiniz. Çocuğunuza tabii ki bakacaksınız. Bunu yapmadan önce düşünseydiniz. Ece Erken gibi bir kadın düşünmeden hareket etmez. O hepsini hesaplamıştır ama bu kadar basitçe ve çabucak biteceğini tahmin etmiyordu herhalde. O çocuğun günahı sadece anne ve babasınındır.

        • 36

          BÜLENT İPEK : Ece Erken’in avukatı ‘Öyle bir anlık sinirle söylemedi, detaylı teklifti’ diyor ama sonuçta oğluna soyadını vermek isteyip istememesiyle ilgili Uçar’ın sözleri esastır. Kararı verecek olan o. Ancak anne babaların çocuklarına ilerde travma yaratacak bu tür anlık çıkışlardan uzak durmaları gerekir.

          HT MASA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa