Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Kerimcan Durmaz: Fatih Ürek hem kankim hem de babam

        Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest başladı. Dün gece sahne alan Kerimcan Durmaz ve yarın gece sahne alacak olan Fatih Ürek, beyaz cennetin tadını çıkartıyor.

        Türkiye’nin en iyi gençlik festivali olan Winter Fest, dün gece kış turizminin göz bebeği Uludağ’da KerimcanDurmaz konseri ile start verdi. Bu gece festivalde Demet Akalın, yarın gece Fatih Ürek ve cumartesi gecesi Ozan Doğulu ile Ece Seçkin sahne alacak. Uludağ’da karın ve güneşin keyfini çıkartan Fatih Ürek ile Kerimcan Durmaz ise provalardan fırsat bulup beyaz cennet Uludağ’ın tadını çıkartmaya başladı. Kameralar karşına geçen ikili yaptığı esprileri ve söylediği şarkılar ile renkli görüntüler oluşturdu.

        REKLAM

        Kayak pistinde güneşin tadını çıkartan ikili, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uludağ’ın kendisi için bir gelenek haline geldiğini belirten Fatih Ürek, ‘’Burası benden vazgeçemiyor. Bu artık benim için bir gelenek haline geldi. Arkadaşlarım bana yazın Bodrum’da, kışın ise Uludağ’da yaşadığımı söylüyor. Ama öyle bir şey yok sadece gidip geliyoruz. Gençlik festivalleri içerisindeyiz.ödedi. Kerimcan Durmaz ile samimiyetleri ile ilgili konuşan Ürek, ‘’ Hayatımız da çok rutin bir çizgide ilerliyoruz. Sahne, sevgi ve insanlar. Ancak bazen bu sevgiden ve ilgiden sıkılılınabiliyor. Bu yüzden insanların kendine vakit ayırması gerekiyor. Bende bu yüzden Kerimcan’ı buldum. Onu güldürüyorum, yerlere yatıyor. O da aynı şekilde beni güldürüyor. Birbirimize iyi geliyoruz.’’ Sözlerine yer verdi.

        Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Kerimcan Durmaz’da renkli kişiliği ve espirileri ile kameralar karşısına geçti. Fatih Ürek’e çok değer verdiğini belirten Durmaz, ‘’ Çok samimi bir arkadaşlığımız var. O benim akıl hocam, hem abim, hem arkadaşım, hem kankim hem de babam. Fatih Ürek’i çok severim. “ dedi. Durmaz, ayağını burktuğu için kayak yapmayacağını belirtti. İkili daha sonra Fatih Ürek’in ‘’Hadi Hadi’’ şarkısı birlikte söyledi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa