Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Seçkin Piriler: Kaan Tangöze ile yatakta çok iyiydik
        • 1

          Seçkin Piriler, Posta gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile yaklaşık 1,5 yıl önce boşanan Seçkin Piriler, "Aldatıldığınızı hiç mi hissetmediniz?" sorusunu, "İki gün önce kucağında oturuyordum. Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi" şeklinde cevapladı.

        • 2

          Aldatıldığınızı hiç mi hissetmediniz?
          İki gün önce kucağında oturuyordum, nasıl anlayabilirdim? Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmiş. Konseri olmadığında hep evdeydi. Meğer konserlerine götürüyormuş.

        • 3

          Kadınlar aldatıldıklarını anlar ama susar bazen... Bunu tercih etmiş olabilir misiniz?
          Şüpheleneceğim hiçbir şey olmuyordu ki!

        • 4

          Yataktada mı?
          Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi. Hatta beni aldattığını gazeteden öğrenmeden 3 gün önce Bodrum’da oteldeydik, her şey harikaydı. El ele, göz göze, diz dizeydik. Kaan gelince çocuklardan önce beni öperdi. Üçüncü çocuğu istiyordu. 'İki erkeğin yanına bir kız yakışır' diyordu. Bizi tanıyan herkes biliyor bunları. Her şeyimiz yerli yerindeydi.

        • 5

          Öğrenince ilk tepkiniz ne oldu?
          Aldatıldığımı o malum fotoğrafla öğrendim. İsmi lazım değil karşı taraf, 'Evlilik kurumuna saygım var ama ortada gerçek bir evlilik varsa' dedi. Sinir krizleri geçirdim. Kaan’ı sarsarak soruyordum, 'Söyleeeee! Gerçek değil miydi evliliğimiz, söyleeeee! Gözüme bakarak söyle' diye.

        • 6

          Kaan Bey ne dedi?
          'Tabii ki gerçekti' dedi. Gerçekti çünkü. Bir de babamı çok yeni kaybetmiştim. Kendi acımı bastırmaya çalışıyorum, ailemi teskin etmeye çalışıyorum. Üstüne bir de bu... Geçirdiğim travmayı düşünebiliyor musun? Şok geçirdim. Kaan zaten duygularını belli eden, ‘mıç mıç’ bir adam değil. Ağır bir tip. Ama beni sevdiğini her zaman, her şekilde hissettirirdi.

        • 7

          Ayrıldıktan sonra Kaan Bey’in arkadaşı olduğu iddia edilen Levent Özer ile birlikte olduğunuz yazıldı...
          Alakam yok. Ayrıca Kaan’ın arkadaşı değil, hayranı. Bir kaç kere denk geldik. Saçma sapan şeyler yazdılar. Kaan da sinirlendi o haberlere, delirdi.

        • 8

          İlişkisi ortaya çıkınca Kaan Bey hemen boşanmak istedi mi?
          Hayır hiç istemedi. Amerika vizem vardı o sıra. 'Boşanmayalım, Amerika’ya git gel, sonra konuşalım bunları' dedi. Evden giderken bile, 'Bir yıl sonra geri dönersem kapını açar mısın bana?' diye sordu.

        • 9

          Siz ne dediniz?
          'Hayır' dedim. Ne diyeceğim. Erkek psikolojisi. Her şeyi bir arada istiyorlar. Eski zamanda yaşasak malum şahıs kumam olacaktı. O avukat konuşmaları, o protokolü imzalamak kabusum oldu. Kaan’ın annesi babası bir arada. Benimkiler babam vefat edene kadar ayrılmadılar. Bizim de en büyük hayalimiz ömür boyu birlikte olmaktı. Kaan hep, “Biz de onlar gibi hiç ayrılmayacağız, ölene kadar birlikte olacağız” derdi. Çok güzel bir aileydik. 'Ne oldu bize' diye ağlarmışım şimdi.

        • 10
        • 11
        • 12

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa