Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ezgi Mola: Gelinliğe doydum

        HABERTÜRK MAGAZİN / Arif HÜR

        FOTOĞRAFLAR: Milja RAMÖ

        ‘Kocan Kadar Konuş’un devamı niteliğindeki ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’in yedi hafta süren çekimlerinde sona gelindi. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu film 1 Ocak’ta gösterime girecek.

        YÖNETMENLİĞİNİ Kıvanç Baruönü’nün, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerinde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yer aldığı ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’in çekimlerinde sona yaklaşıldı. Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki sette basın mensuplarının karşısına çıkan film ekibi, soruları yanıtladı. Filmin başrol oyuncusu Ezgi Mola, ilk kez bir devam filmi çektiğini, bu duruma adapte olmasının kolay olmadığını dile getirdi. Eğlencenin kaldığı yerden devam ettiğini belirten Mola, filmde rol gereği rahat 50 tane gelinlik giydiğini ve gelinliğe doyduğunu söyledi. Gelinlik giyme konusunda uzmanlaştığını belirten güzel oyuncu, “Gelinliğimi kendim giyiyorum ve 13 saniyede gelinliği çıkarabiliyorum” dedi.

        ‘DEVAMI GELEBİLİR’

        Mola’dan sonra söz alan Yıldırım ise seyirciyle buluşmak için sabırsızlandığını belirtirken bu filmin sırf yapmış olmak için yapılmadığını ve kaldıkları yerden devam ettiklerini dile getirdi. Filmi ilk defa izleyenlerin bunu bir devam filmi olarak algılamayacağını da belirten oyuncu, bu bölümde ailesinin devreye gireceğini söyledi. 7 haftalık çekim maratonunun artık sonuna gelindiğini belirten yönetmen Baruönü ise “Seyirciden olumlu tepki alınca ikinci film için cesaret topladık, inşallah yeni bir fenomen serisi başlar” diyerek serinin devamının gelebileceğinin müjdesini verdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa