Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim'in jüri üyelerinden Kemal Doğulu'dan HT Magazin'e çok özel açıklamalar

        ARİF HÜR / HT MAGAZİN

        Show TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen yarışması ‘Bu Tarz Benim’in jüri üyelerinden Kemal Doğulu, HT Magazin’e özel açıklamalarda bulundu.

        Yarışmanın başarısını, kızların ne giyeceklerinin merak edilmesine bağlayan Doğulu, bir de itirafta bulundu: “Yarışmacı kızları hâlâ çözemedim, çözmeye çalışıyorum.”

        Türkiye'nin en renkli kanalı Show TV’de milyonları ekranlara kilitleyen moda programı Bu Tarz Benim’in jüri üyelerinden Kemal Doğulu HT Magazin’e özel açıklamalarda bulundu.

        Yarışmanın kısa bir sürede ekranların fenomeni olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Programın reyting rekorları kırmasında insanların bize bir kez izledikten sonra kızlar yarın ne giyinecek diye merak etmesinin yattığını düşünüyorum. Bunun yanı sıra biz jüri üyelerinin yaptığı yorumların oldukça dikkat çekmesinin yarışmanın kısa bir sürede fenomen haline dönüşmesine neden olduğunu düşünüyorum açıkçası. İnsanların ilgisini çektiğimiz için mutluyum.

        Yarışmada zaman zaman oluşan gerilimleri nasıl değerlendirirsiniz?

        Bu kadar kadının bir arada olduğu ve konu kılık kıyafet olunca da kadınların birbirini hunharca eleştirdiği bir dünyada yaşıyoruz. Bütün kadınların kendilerini birbirlerine beğendirmek istediklerini düşünürsek bu kadar genç hırslı bir kadının bir arada olmasından doğan gerginlikleri çok doğal buluyorum.

        ‘KIZLARI HÂLÂ ÇÖZEMEDİM’

        Yarışmaya katılan kızları nasıl buluyorsunuz? Onları çözebildiniz mi?

        Burası kızların kılıklarıyla, kıyafetleriyle ve tavırlarıyla kendilerini ifade etmeye çalıştığı bir platform. Programa katılan kızlar her gün televizyonda oldukları için dönemsel de olsa bir ün sahibi oluyorlar. Dolayısıyla hepsinin ayrı bir karakteri ve ayrı bir tarzı var. Açık konuşmak gerekirse kızları hâlâ çözemedim, çözmeye çalışıyorum.

        Programın erkek bir jüri üyesi olarak zorlandığınız anlar oluyor mu?

        Bu kadar kadının kapalı bir ortamda bulunduğu bir ortamda gerilimin olmaması kaçınılmaz. (Gülüyor) Kamera önündeki bir erkek olarak aklımın ermediği, zekâmın yetmediği noktalar oluyor. Bu kadar ihtiras ve hırsın olduğu bir ortamda araba farı görmüş tavşan gibi kaldığım zamanlar oluyor.

        "TARZ SAHİBİ OLMALILAR"

        Yarışmaya katılmak isteyen kızlara neler söylersiniz?

        Bu yarışmaya katılmayı aklından geçiren kızların tarz sahibi olmaları gerekiyor. Onlara en önemli tavsiyem, kendilerine yakışan bir şekilde komik duruma düşmeden giyinmeleri ve ben şık olacağım, modayı takip edeceğim diye kendilerini harap etmeden tarzlarını en iyi şekilde yansıtarak karşımıza gelmelerini bekliyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa