Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar Bu şarkıların mayasında aşk var!
        • 1

          Ne yaparsan yap, aşk ile yap! Müzik dünyasının unutulmaz çiftleri, özel hayatlarındaki mutluluğu birlikte çalıştıkları albümlere yansıtarak Türk pop tarihinin efsanevi eserlerine imza attılar. Sezen Aksu-Onno Tunç çiftinin klasikleşmiş albümlere vesile olan dillere destan aşkından Gülşen-Ozan Çolakoğlu çiftinin verimli ortaklığına kadar uzanan yelpazede, Türk popunun birlikte üreten çiftlerini derledik...

        • 2

          Müzik dünyası birbirlerine duydukları aşktan beslenerek şarkı ve albüm yapan çiftlere yabancı değil. Melih Kibar-Çiğdem Talu ile Sezen Aksu-Onno Tunç çiftlerinin birlikte yaptıkları şarkılar aşklarının ruhuyla unutulmazlar arasına girdi. ‘İşte Öyle Bir Şey’, ‘İçimdeki Fırtına’, ‘Her Şey Seninle Güzel’ gibi şarkılarla aşklarını anlatan ve müzik tarihine unutulmaz eserler kazandıran Kibar ve Talu çifti gibi, Aksu ve Tunç da ‘Sen Ağlama’, ‘Tükeneceğiz’ , ‘Geçer’, ‘El Gibi’ ve ‘Git’ gibi Türk pop müziğinin klasikleşmiş şarkılarına imzalarını attılar.

        • 3

          Müzik dünyasının yeni nesli de ustaların izinden gidip özel hayatlarındaki mutluluğu eserlerine yansıtıyor. İşte son dönemin birlikte üreten çiftleri...

        • 4

          Bugünlerde oğulları Azur Benan’ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, özel hayatlarındaki mutluluğu kariyerlerinde de yakaladı. Yıllardır devam eden iş ortaklığı çerçevesinde, Gülşen’in hit olmuş birçok şarkısının altında eşinin imzası var.

        • 5

          Çolakoğlu, ünlü şarkıcının ‘Önsöz’, ‘Beni Durdursan mı?’ ve ‘Bangır Bangır’ albümlerinde hem aranjör hem de yapımcı olarak görev alırken, 220 milyonla Türkiye’nin en çok seyredilen klibi olan ‘Bangır Bangır’ da iklinin ortak eseri.

        • 6

          Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener’in gönül ilişkileri her daim işini de etkiledi. 1990 yılında evlendiği Levent Yüksel’le uzun süre birlikte çalışan Erener, Yüksel’den boşandıktan sonra 18 yıl beraber olduğu Demir Demirkan’la da birçok albüme hayat verdi.

        • 7

          2015 yılında evlendiği Emre Kula’yla kariyerine yeni bir şekil veren ünlü sanatçının son albümü ‘Kırık Kalpler Albümü’nün yapımcılığını ve aranjörlüğünü eşi üstlendi. Albümdeki ‘Olsun’ şarkısının bestesi Kula’ya, ‘İnsanız Nihayetinde’ şarkısının bestesiyse Erener-Kula çiftine ait.

        • 8

          ‘Miş Miş’ şarkısıyla hayatımıza giren Simge Sağın, sevgilisi Ozan Bayraşa’yı ne kadar sevdiğini ve müziğine katkısını anlata anlata bitiremiyor. Sanal âlemde 143 milyon izlenen ‘Miş Miş’te ikilinin imzası var.

        • 9

          Sağın’ın bir diğer şarkısı ‘Yankı’nın aranjörü Bayraşa. Son olarak Ersay Üner imzalı ‘Prens ve Prenses’i yayınlayan Sağın’ın bu şarkısının düzenlemesi yine ‘Yol arkadaşım’ dediği sevgilisine ait. Ünlü popçu sevgilisinin şarkılarına etkisini “Şarkılar Ozan ‘Bitti’ demeden bitmiyor” sözleriyle anlatıyor.

        • 10

          SON dönemin çıkış yapan şarkıcılarından Derya Uluğ da gönlünü kendisi gibi bir müzisyene kaptırmış durumda. ‘Okyanus’ şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve internette 107 milyon dinlenme rakamına ulaşan Uluğ, şarkısını sevgilisi Asil Gök’le birlikte yazmış. Uluğ’un geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni şarkısı ‘Canavar’ da yine çiftin imzasını taşıyor.

          Neziha KARTAL / HT MAGAZİN

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa