Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik '2016 yılın Bileti Anketi'nin şampiyonları Tarkan ve Coldplay

        Türkiye’nin eğlenceye giriş noktası Biletix/Ticketmaster Türkiye tarafından www.biletix.com internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen anket ile 2016’nın En İyi Bileti ve 2017’nin Beklenen Etkinliği bir hafta boyunca oylandı.

        2016’nın En İyi Top 5’i 2.500 kişinin katılımıyla sonuçlanan anket sonucunda “2016’nın En İyi Bileti”nin sahibi İstanbul Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatro’sunda ardarda verdiği konserlerle yaza damgasını vuran Tarkan oldu. Ankete katılanlar 2017’nin Beklenen Etkinliği” olarak da yine Tarkan’ı seçtiler.

        Farklı fikirlerle beslenmek isteyen Biletix tüketicileri ise TEDxTalks etkinlliklerini yılın en iyi etkinlikleri sıralamasında 2.’liğe taşıdılar.

        Rock severlerin vazgeçilmez festivali Zeytinli Rock Festivali de En İyi 3. Bilet olarak sıralamada yerini aldı.

        Fransız sanatçı Imany En İyi 4.Bilet, 50. yıl turnesi kapsamında bu yaz İstanbullu rockseverlere unutulmaz anlar yaşatan efsane rock grubu Scorpions da yılın en iyi 5. Bileti olarak listede yer aldılar.

        2017’de Kimi İzlemek İstiyoruz?

        Oylarıyla 2016’nın en gözde etkinliklerini belirleyen etkinlik tutkunları 2017 yılında katılmak istedikleri etkinlikler için de taleplerini yine bu ankette dile getirdiler.Ankete göre; “2017’nin Beklenen Etkinliği” yine Tarkan olurken, Tarkan’ı Sıla, TEDxTalks ve Zeytinli Rock Festivali takip etti. Listede ilk 5’e giren tek yabancı etkinlik ise 2017 yılının Ekim ayında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak olan Wickedoldu.

        Dünyada 2016’nın En İyi Bileti: Coldplay

        17 Ticketmaster ülkesinde verilen oylar 2016’da “Dünyanın En İyi 5 Bileti”ni de belirledi. Anket sonucuna göre A Head Full of Dreams turnesi kapsamında 2017 yılında dünyayı gezecek olan Coldplay ilk sıraya yerleşirken, 2016’nın En İyi 2. Bileti Belçika’nın vazgeçilmez festivali Rock Werchter oldu. Müziği kadar özel hayatıyla da gündemde olan Justin Bieber üçüncü sırada yer alırken, metal müziğin kalbinin attığı Download Festival Yılın En İyi 4. Bileti oldu. Ankete katılanların 5. tercihi ise son dönemlerde kardeşinin gölgesinde kalan Beyonceoldu.

        Biletix 2016 Yılın Bileti Anketi 500 TL Değerinde Hediye Kart Kazandırdı

        Facebook kullanıcı profilleri ile ankete giriş yaparak bir hafta boyunca 2016 Yılın Bileti Anketi’ne oy veren 2.500 etkinlik sever arasında 2016. sıraya yerleşen Avukat Fatma Saklıca oldu. Saklıca, kazandığı 500 TL değerindeki Biletix Hediye Kart’ı Biletix Pazarlama Koordinatörü Burcu Anış’ın elinden teslim aldı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa