Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda HT MASA ekibi bu hafta, HT MAGAZİN’in ortaya çıkardığı, evli ve iki çocuk babası olan rock’çı Kaan Tangöze’nin aşk kaçamağını konuştu

        HABERTURK MAGAZİN

        HT MASA ekibi bu hafta Kaan Tangöze’nin aşk kaçamağını, Yeşim Salkım’ın son filmi ‘Eğreti Gelin Ladik’teki cüretkâr sahnelerini, Serdar Ortaç ile Gülten Kaya arasında yaşanan Ahmet Kaya polemiğini, Müjde Uzman’ın Ceyhun Yılmaz’a açtığı 3 kuruşluk tazminat davasını, Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çiftinin yeni evini ve Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin gişe performansını masaya yatırdı.

        Evli ve iki çocuk babası Duman grubu solisti Kaan Tangöze, önceki akşam Asmalımescit’te şarkıcı Kıvılcım Ural’la el ele yakalandı. Romantik bir akşam geçiren ikiliyi HT MAGAZİN görüntüledi. Bu kaçamak için neler söyleyeceksiniz?

        ESİN ÖVET: Evli ve iki çocuk babası Kaan Tangöze sokak ortasında el ele bir kadınla yürüyor. Bunu bir kadın yapsa düşünemiyorum yaşayacaklarını. Yazık ki bir erkek el ele çıkınca birçok kişi “Ne var canım, erkek bu yapar” diyor. İnanın kalbim sıkışıyor. Bunun tartışılacak tarafı yok. Belki karısı ile arasında her şeyi bitirdi ve açıklamıyor ama başka bir kadınla el ele yakalanması bile çok ayıp. Çocuklarının annesi olan kadına ayıp ki Seçkin Piriler yeni doğum yaptı. Bu ülkenin kanayan yaralarından biri.

        OBEN BUDAK: Her zaman söylüyorum, evliliklerde bu tip kaçamaklar hep yaşanıyor. Ortaya çıkmayanların, izini belli etmeyenlerin gözü eşlerinden başkasını görmüyor zannedilmesin. Sadece birileri daha kurnaz hareket edip kaçamaklarını saklıyor. Yuvamı bozmam, o kenarda dursun ama benim de gönlüm olsun diye düşünüyor herkes.

        REŞAT BALCIOĞLU: Aşk bacayı sarmış, bence bu kaçamak değil düpedüz aşk. İkilinin fotoğraflarını görünce ortaya bu çıkıyor. Baş başa romantik yemekler, el ele tutuşmalar... Bence Kaan Bey’in evliliğinde sorunlar çıkmış hatta eşinden ayrılmış bile olabilir. Ancak bir gerçek var ki çok kötü yakalandı.

        BÜLENT İPEK: HT Magazin’in acar muhabiri Nuri Altuntaş’ın eline sağlık. Bu, bir buluşmada tesadüfen el ele yakalanmış bir fotoğraf değil. Kaan Tangöze ile şarkıcı Kıvılcım Ural’ın iki üç günde bir görüştüklerini, bazı konserlere beraber gittiklerini biliyorduk. Bir süredir yapılan takip sonunda çektik. İlişkiyi gizlemiyor da olabilirler. Her ne olursa olsun evliliği için modellik kariyerini bırakan Seçkin Piriler için zor bir süreç.

        "CEYHUN YILMAZ DA BUNU YAPIYORSA VAH HALİMİZE"

        Müjde Uzman, canlı yayında Ceyhun Yılmaz’ın kendisine ‘O...pu’ demesi üzerine soluğu mahkemede aldı. Oyuncunun avukatı, Yılmaz’a 3 kuruşluk tazminat davası açtıklarını açıkladı...

        E.Ö.: Bu olay Türkiye’deki erkeklerin algılarının ne derece kirli olduğunu gösteriyor. Ceyhun Yılmaz gibi bir erkek bile bu espriyi yapabiliyorsa gerisini siz düşünün artık. Bu konu üzerinde konuşulacak çok şey var ama vah halimize diyorum. Müjde Uzman’ın açtığı 3 kuruşluk dava aslında çok şeyi anlatıyor. Anlayabilene.

        K.K.: ‘3 kuruşluk dava esprisi’ Ceyhun Yılmaz’ın bütün kariyeri boyunca yaptığı esprilerden daha komik... Ve de aşağılayıcı! Müjde’yi tebrik ediyorum, adamın münasebetsiz ‘esprisine’ zekâ dolu, şık bir cevap vermiş oldu...

        O.B.: Müjde Hanım iyi ki dava açmış, bu densizliğe ancak bu şekilde cevap verilebilirdi. Ceyhun Yılmaz ve Mehmet Turgut bir araya geldiği zaman daha seviyeli bir espri beklentisine girmek de olmaz. Biz arkadaşız böyle espriler yaparız demesi bakış açısını anlatıyor. Bu kafaya göre insan yakın arkadaşına böyle bir yakıştırmada bulunabilir yani çok acayip.

        R.B.: Canlı yayın böyledir. Adamı rezil de eder, vezir de... Burada belki espri yapılmış ancak rezil olan Müjde Hanım değil, Ceyhun Yılmaz’dır. Nerede ne konuşacağını bileceksin.

        "AYNI EVDE BİRBİRLERİNİ ÇOK DAHA İYİ TANIYACAKLAR"

        Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin birlikteliği evliliğe gidiyor. Çift, Arnavutköy’de Çalıkuşu romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen apartmanda kiraladıkları Boğaz manzaralı lüks evde yaşamaya başladı.

        K.K.: Serenay’la Kerem madem o apartmana taşındılar, Çalıkuşu romanının kahramanları Feride’yle Kamran’ın öyküsünü iyi okusunlar! Eğer birbirlerini gerçekten seviyorlarsa eften püften sebeplerle birbirlerinden ayrı düşmesinler :)

        E.Ö.: Evlenmesinler canım, daha çok erken. Evlilik öyle hemen yapılacak bir şey değil. Serenay da Kerem de daha çok genç. Aynı evde yaşayınca daha iyi tanıyacaklar birbirlerini. Keşke herkes evlenmeden önce birlikte yaşasa. O zaman bu kadar çok boşanma olmaz.

        O.B.: Çok romantik bir apartmanmış, çiftimize mutluluklar. Güzel bir çift oldular, görsel uyumları süper. Aşk da iyi gidiyorsa söylenebilecek pek bir şey yok.

        R.B.: Allah mesut etsin. Ne diyelim güzel bir yerde güzel bir ev tutmuşlar. Aşkları daim olsun. İnşallah iki hafta sonra denedik olmadı deyip ayrıldıklarını açıklamazlar. Çünkü böylelerini çok gördük.

        B.İ.: Keşke evi tutmak için acele etmeselermiş. Evi kiraladıktan sonra birlikte ABD’ye gittiler. En az üç ay, belki daha fazla ABD’de kalacaklar. Boşuna kira ödenecek, yazık olacak.

        "SERDAR ORTAÇ, AHMET KAYA ŞARKILARINI RAHAT BIRAKSIN"

        Serdar Ortaç gelecekte bir Ahmet Kaya şarkısı söyleyebileceğini açıkladı. Konuyu HT MAGAZİN’den öğrenen Gülten Kaya, “Gündemim dahi olamaz” dedi. Serdar Ortaç’ın bu çıkışını nasıl yorumluyorsunuz?

        E.Ö.: Maalesef yıllardır süren ve hiçbir zaman da kapanmayacak bir konu. Gülten Kaya’nın “Gündemim bile olamaz” demesi çok normal. Çünkü gerçekten çok üzüldü, çok acılar çekti. Ve yıllardır da bunu yaşıyor. Gülten Kaya’nın kararlı tavrını anlayabiliyorum.

        K.K.: Bence Serdar Ortaç, ‘Binlerce Dansöz Var’ı söylemeye devam etsin! Ahmet Kaya şarkılarını rahat bıraksın...

        O.B.: Bence Serdar Ortaç bu konuda yanlış yolda. Konuyu kapatıp, unutulmasını beklese daha iyi olacak.

        R.B.: Artık bu küskünlüğün bitmesi lazım. Serdar Ortaç defalarca özür diledi. O yıllarda Kürtçe albüm bile yapılamıyordu. Ahmet Kaya’ya o gece yapılanlar sanat dünyamızda kara bir leke olarak tarihteki yerini almıştır.

        "SEYİRCİ SAYISI YARIŞI SAÇMA BİR HAL ALDI"

        Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ 10 günde 1 milyon 140 bin kişi tarafından izlendi. Filmin beklenenden az izlendiği konuşuluyor.

        E.Ö.: Cem Yılmaz travma yaşamıyordur, hatta umurunda bile değildir ki böyle filmler çekiyor. Keşke sevenlerinin ondan istediği tarzda filmler çekse.

        K.K.: Seyirci sayısı bizim ‘sinemacılar’ arasında saçma bir yarışa döndü maalesef! Bütün popüler filmleri bu sayı üzerinden değerlendirir olduk! Bence Cem’in travma yaşamasını gerektirecek bir durum yok. Gayet güzel, komik bir film yapmış.

        O.B.: Bence yaşamasına hiç gerek yok, gişe yapan filmlere bakıp içini rahatlatabilir. Fragmanına bile dayanamadığım ‘Recep İvedik’ler, ‘Düğün Dernek’ler seviliyor bu ülkede.

        R.B.: Cem Yılmaz bu ülkenin tartışmasız en iyi komedyenlerinden birisidir. Gişeye değil ortaya çıkan esere bakmak lazım.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Asmalımescit’te görüntülendikten sonra muhabirlere hakaretler yağdırıp, makinelerini kırmakla tehdit eden Ata Demirer’in kadın arkadaşları.

        Üç kadınla görüntülendikten sonra gazetecilerin fotoğraflarını çekmesi üzerine muhabirlere “Yeter artık, sizden rahat yok mu” diyerek çıkışan Teoman.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        UNICEF’in ‘Hayat Kurtaran Aşı’ kampanyasına destek olmak için Kenya’ya gidip 3.5 milyon çocuğun aşılanacağı kampanya için destek isteyen Tuba Ünsal.

        Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin acil servisine renkli eko dopler ve ultrasonografi cihazı bağışlayan milli futbolcu Mehmet Topal.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa