Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erdem Yener, 3.5 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Çıplak’ adlı yeni albümünün ilk konserini, önceki akşam garajistanbul’da verdi
        • 1

          Erdem Yener, 3.5 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Çıplak’ adlı yeni albümünün ilk konserini, önceki akşam garajistanbul’da verdi.

        • 2

          Mutluluğunu “Burada olmak çok keyif verici. Sonunda sahnelere geri döndük” sözleriyle dile getirdi.

        • 3

          Ünlü müzisyeni dinleyenler arasında ‘Güldür Güldür Show’ ekibinden Ali Sunal, İrem Sak, Özge Borak, Alper Kul, Onur Buldu ve Kıvanç Baran Arslan’ın yanı sıra Pelin Öztekin ve Vildan Atasever de vardı. Yener, performansıyla beğeni topladı.

        • 4

          ‘Kızı aldık’

          Pelin Öztekin-Kıvanç Baran Arslan çifti konseri birlikte izledi. Arslan, gazetecilerin “Evlilik ne zaman?” sorusuna “Geçtiğimiz ocak ayında kızı istedik. Rasim Abi de (Öztekin) verdi. Kız isteme faslını geçtik. Alan aldı, satan sattı. İnşallah önümüzdeki yaz evleneceğiz” yanıtını verdi.

        • 5

          Sevgilisiyle birlikte izledi

          Konseri sevgilisi Berkay Tahmaz’la birlikte izleyen Özge Borak, gazetecilerin “Sizin sesiniz nasıl?” sorusuna “1-2 müzikalde oynamıştım. Çalışınca yapanlardanım. Arkadaş ortamlarında söylemeyi severim” yanıtını verdi.

          HABERTÜRK MAGAZİN

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa