Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz yeni şovunda oğlu Kemal’le güldürecek

        Daha önceki şovlarında askerlik anıları ve Ahu Yağtu’yla yaptığı evliliğinden bahseden Cem Yılmaz, ocak ayındaki standup’ında oğlu Kemal’le yaşadığı anları esprili bir dille anlatacak.

        Şimdiye kadar dört stand-up şova imza atan Cem Yılmaz, yeni gösterisinin hikayelerini tamamladı. Komedyenin, ocak ayında seyirci karşısına çıkacağı yeni şovunu, ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi. Yılmaz, son iki gösterisinden biri olan, ‘CMYLMZ’de askerlik anılarını, ‘CM101MMXI Fundamentals’ta ise Ahu Yağtu’yla yaptığı evliliğinden bahsederek hayranlarını güldürmüştü. Şovmenin yeni gösterisinin baş kahramanı ise 4.5 yaşındaki oğlu Kemal olacak.

        Oğluyla yaşadığı anları seyirciyle paylaşmak için gün sayan Yılmaz’ın, yoğun bir şekilde prova yaptığı konuşuluyor. Ekim ayında yeni stand-up’ını Kemal’le yaptığı bir mizansenle duyuran komedyen, paylaştığı videoda oğluna, “Neye ihtiyaç duyuyorsun?” sorusunu sormuş, Kemal’in “Okumam için defter lazım” demesi üzerine ise “Bunun için gösteri yapıp, sahneye çıkıyorum” yanıtını vermişti. Sahneye çıkmaya meraklı olan Kemal’in ise, babasına eşlik edip etmeyeceği merak konusu. (Cadde)

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa