Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gurur Aydoğan'dan açıklamalar

        'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Gurur Aydoğan, hakkında merak edilenleri anlattı.

        Yakışıklı oyuncu, "Annemle kaldığım evde yaşamaya devam ediyorum. Başka yere gitsem çok yabancı hissederim. Annemin odası aynı şekilde duruyor. Kıyafetleri, rujları, parfümleri... Annemin odasında kalıyorum. Onun yatağında uyuyorum. Bu durum bana zor gelmiyor aksine çok yardımcı oluyor. Sanki hep varmış, buradaymış gibi. Hiçbir zaman kibir ve ego yapmamak annemden öğrendiğim en temel özelliklerdi. Annemin bana söyledikleri hala kulağımda ve çok dikkat etmeye çalışıyorum. Keşke onun hayal ettiği yerlere geldiğim yada geleceğim yılları görebilseydi. Annem Fransa’yı çok seviyor. İki yıl içinde birlikte Fransa’ya gitme gibi bir planımız vardı" dedi.

        "RESİM PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

        Gurur Aydoğan, "Çalışmayıp içime kapansam kendimi çok daha kötü hissedecektim. 'Kanıt-Ateş Üstünde' dizisi bana çok iyi geldi. Hiçbir zaman annemi unutmak gibi bir durumum olamaz. Annemin sevgisi aklıma geldikçe resim paylaşmak istiyorum. Annemin adını yaşatmak için ilerleyen zamanlarda bir planımız olabilir. Güçlü olmamın en büyük sebebi Allah inancım çok yüksektir. Hepimizin öldükten sonra oraya gideceğimizi, asıl dünyanın orası olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        "ORHAN AMCA İLE SEVİM ABLA HEP YANIMDA"

        Annesinin yakın arkadaşı Bülent Ersoy ile cenaze sonrası görüşmediklerini belirten Aydoğan, "Cenaze döneminde çok fazla kişi geldi yanıma. Annemin eğitim masraflarını karşıladığı, Hastane masraflarını karşıladığı insanlar geldi. Kazandığının en az 1/3’ünü ya da yarısını dağıtırdı. Orhan Amca ile Sevim Abla hep yanımda, onlarla her zaman bir aradayız. Bülent Ersoy cenaze döneminde çok aradı. Ondan sonra koptuk. Bütün anneler, ablalar, babalar beni sahiplendi. Annemin bütün arkadaşları beni arıyorlar. Sosyal medyada da beni gördüklerinde çok sahiplenenler oldu" şeklinde konuştu.

        “İLİŞKİM ÇOK GÜZEL GİDİYOR”

        Genç oyuncu, "Şu an Başak (Güröz) ile birlikteyiz. Çok güzel bir insan. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Başlarda ikimizin de böyle bir düşüncesi yoktu. Benim içinde bulunduğum duygusal durum başka şeyler düşünmeme engeldi. Bu süreçte şefkatli bir insanın yanımda olması benim için çok büyük avantaj. Başak da öyle bir insan. Ben ketumum. Akrep burcuyum. O yüzden Başak ile mutluyum" dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa