Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Alabora trafik kazası geçirdi

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Şile'deki evinden İstanbul'a gelmek üzeri dün saat 11.00 gibi 34 YH 4933 plakalı aracıyla yola çıkan 70 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Alabora trafik kazası geçirdi.

        Alabora'nın otomobili İstanbul istikametine doğru yol alırken, iddiaya göre karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan 34 NV4180 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

        İki otomobil de hurdaya dönerken, yardıma koşan vatandaşlar, yaralıları araçlardan çıkarttı. Bilincininin açık olduğu görülen oyuncu Alabora ve diğer eraçtaki Enes G. ve Berkay Y. Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından şiddetli bel ağırısı çektiğin yönünde şikayetleri devam eden Alabora, daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi. Sağlık durumu ciddi olan Enes G. ameliyata alınırken, arkadaşı Berkay Y.'nin durumun iyi olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlatırken kazayı gören görgü tanıkları, 34 NV 4180 plakalı arıcın çok hızlı bir şekilde önündeki kamyonu sollayıp geçmek isterken, Alabora'nın kullandığı araca çarptığını anlattı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa