Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özgür Aras: Annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti

        Oyuncu Nurseli İdiz'in bir dönem basın danışmanlığını üstlenen Özgür Aras, yaşadığı tatsız bir olayı ilk kez açıkladı: Annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti. O olaydan aylar sonra annem öldü...

        Takvim Gazetesi'nden Özgür Aras'ın, 'Allah’a havale ettim' başlıklı yazısı şöyle:

        "Her Sabah ekrana gelen bir televizyon programına dahil oldum. İki buçuk saat boyunca Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan ile her sabah magazin gündemini yorumluyoruz. Ekranda olmak, her sabah ekrandan istediğin şeyleri anlatmak o kadar güzel ki… Geçen gün programda başımdan geçen bir olayı anlattım. Konunun kahramanlarından biri ben; diğeri ise Nurseli İdiz'di.

        Yıllar önce Nurseli İdiz'in Çeşme'de basına yansıyan görüntülerini görünce içim sızlamış ve kendisini aramıştım. İdiz için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışmıştım. Röportajlar, fotoğraf çekimleri ve sezona yeni başlayacak bir dizi projesini kapsayan bir medya planı çıkardım. Ancak ben tüm bunları yaparken herkes beni 'Aman Özgür! Bulaşma' diye uyarıyordu. Ben de 'Ne olabilir ki?' diye düşünürken insanlar yaşadıklarını anlatıyorlardı. Çevremdekilerin anlattıkları karşısında abarttıklarını düşünerek onları suçluyordum.

        Nurseli İdiz, iki uçlu duygulanım bozukluğu anlamına gelen 'bipolar bozukluğu' yaşıyor. Riskli davranışlar sergilemesine yol açabilen bu hastalığın tedavisi için ilaçlarını düzenli olarak kullanması gerekiyor. Ancak, İdiz'in bütün bunları tam olarak yaptığını söyleyemem. Nurseli İdiz, başkalarına değil; kendi kendine zarar veriyor. Hatta hatırlarsanız usta tiyatrocu Can Gürzap da İdiz'e dava açmıştı.

        Yine böyle bir dönemde ben de nasibimi aldım. Gecenin yarısı Deniz Akkaya ve Armağan Çağlayan ile beraber oturuyorduk. Bana bir telefon geldi. Zurna bir ses ile Nurseli İdiz telefonda bana hakaret yağdırdı. Ağza alınamayacak sözler sarf etti. O günlerde büyük bir rahatsızlık geçiren annem için 'Ölsün inşallah, gebersin' diye beddua etti.

        Komşunun tavuğuna kış diyen biri olduğunda ilk önce yollara benim dökülmemem gerektiğine o gün karar verdim. O olaydan aylar sonra annem öldü. Nurseli İdiz'in cümleleri ise hep kulaklarımda çınlıyordu… Kendisini Allah'a havale ettim. O gün Nurseli İdiz, Beren Saat'in oyunculuğuna sallarken bu olayı anlattım. Duyduğunuzda "Niye anlatmış ki?" dememeniz için sizinle de paylaşmak istedim."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa