Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Şahan Gökbakar, İngiltere'den yazdığı Türk kızlarını öven Twit'inin ardından sosyal medyada çığ gibi büyüyen yorumları yorumladı

        HT MAGAZİN/Mehmet ÇALIŞKAN

        Şahan Gökbakar, taraftarı olduğu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçını izlemek için gittiği İngiltere'de Manchester sokaklarında şehri keşfe çıktı. Bugüne kadar birçok ülkeyi gezen Gökbakar, Manchester'da gördüğü İngiliz kızlar hakkında Twitter hesabında "Bak o kadar yer gezdim, gördüm ama sonuç şu ki en güzel kızlar Türkiye'de abicim...Ukrayna'ymış, Venezüella'ymış hikâye. Bizim kızlarda ruh var, işve ve cilve var" şeklinde bir yorum yazmıştı.

        'YURTDIŞINDA DAHA İYİ ANLAŞILIYOR'

        Bu yorumunun ardından Şahan Gökbakar, sosyal medyada iki günde çığ gibi büyüyen "Yabancı bir sevgilisi vardı, ayrılmışlar. Ondan böyle konuşuyor" ve "Bir Türk sevgilisi var, onu övüyor" şeklindeki yorumlara şaştı kaldı. Söz konusu yorumlarda doğruluk payı olup olmadığını sorduğumuz Gökbakar, "Kafeye oturup geleni geçeni izlerken garip garip kıyafetler, değişik tarzda model model böyle ruhsuz ruhsuz dolaşan kızları gördüğümde Türk kızlarını övesim geldi. Türk kızları övülmeyi fazlasıyla hak ediyor. Olay tamamen budur. Ne bir yabancı sevgilim vardı ondan ayrıldım ne de bir Türk sevgilim var da onu övüyorum. Türk kızlarının ne kadar güzel olduğu yurtdışına çıkınca daha iyi anlaşılıyor. Bunu anlatmak istedim" dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa