Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Benim bir ailem var, çevrem var"

        Alişan'ın ayrıldığı kız arkadaşı bir basın açıklaması yaptı. Seda Önder, açıklamasında, "Suçlu sandalyesine konup şu günlerde sessizliğimi korudukça daha da çok aşağılanacağımın farkına varmış bulunmaktayım" dedi.

        "Güvenip kollarının altına sığındığım insanların ve basında beni eleştiren bütün arkadaşların ellerini vicdanlarına koymalarını, vicdan muhasebelerine yaptıktan sonra beni bu kadar yerden yere vurmalarını beklerdim" diyen Önder, sözlerine şöyle devam etti:

        "Hayatım boyunca açıklamasını yapamayacağım ve boynumu yere eğecek hiçbir şey yapmadım sizlere yolladığım bu basın açıklaması da kendimi savunma veya aklama zorunda olduğum için değil idame ettirdiğim bir hayatım, bir ailem ve arkadaş çevremin olduğunu bir kez daha düşünmeniz içindir.

        Hiçbir şeyin savunmasını yapmadım ve yapmayacağım kimseye karşı, yalnız şunu da belirtmek isterim ki günah keçisi olarak seçtiğiniz bende bir ananın evladıyım. O yüzden tek temennim benimle ilgili çıkan iddiaları insanlara sunarken yıkıcı değil yapıcı olmanızdır.

        Bununla ilgili başka hiçbir ekleme yapmadan bu konuyu kapatıyorum. Bundan sonra hakkımda çıkacak, yapılacak asılsız mesnetsiz ve yalan bütün haberlerin takipçisi olacağımı ve hukuki ve cezai yollara başvuracağımı bu basın açıklaması ile tüm kamuoyuna bildiririm."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa