Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Cem'den Kıvanç'a: 'Amatör Jinekolog'

        Önceki gece Cem Yılmaz'ın yeni şovunu izleyenler arasında tanıdık simaların çoklugu dikkat çekti. Bu isimlerden Kıvanç Tatlıtuğ'a takılan Yılmaz, oyuncuya "Amatör jinekolog" diye seslenip salonu kırdı geçirdi.

        Milliyet gazetesi'nin haberine göre, Cem Yılmaz'ın mart ayına kadar kapalı gişe olan stand-up şovu CM101MMXIr önceki akşam ünlüler geçidini aratmadı. Kıvanç Tatlıtuğ, Cenk Eren, Elif Dürüst, Hakan Altun ve Zafer Algöz gibi isimlerin geldiği gösteriden çıkanlar, Yılmaz'ın sahnede olağanüstü olduğunuve çok güldüklerini söyledi.

        Gösteriye uzunsüredir gizlediği yaklaşık 620 bin TL değerindeki otomobili Maserati'yle gelen Kıvanç Tatlıtuğ, "Her zamanki Cem Yılmaz, yine döktürüyor" dedi.

        Geceyle ilgili düşüncelerini twitter'da paylaşan Cenk Eren, "Her zamanki gibi güzeldi. Bayağı pornografik hikayeler anlattı. Zaman zaman insanın

        yüzü de kızarmıyor değil. Cem Yılmaz oyunda Kıvanç Tatlıtuğ'u görünce 'Amatör jinekolog' dedi. Bütün salon koptu" yorumunu yaptı.

        Hakan Altun ise "Cem olağanüstü bir adam. Ağzımı kapattığımı hatırlamıyorum. Ama kendisinin dediğini gibi gösterinden çıktıktan sonra bir tane esprisini bile hatırlamıyorum" açıklamasını yaptı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa