Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Skandal geminin askerleri fena dağıttı

        Amerikan donanmasını sarsan video skandalının yaşandığı dünyanın en büyük nükleer uçak gemisi USS Enterprise'nin askerleri Marmaris'te geçirdikleri ilk günde çılgınca eğlendiler.

        ABD'li askerler, akşam saatlerinden itibaren geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Barlar Sokağı ve buradaki eğlence mekanlarına akın etti. Su gibi alkol içen askerler, saat 02.00'ye kadar eğlencenin tadını çıkardı. Aldıkları alkolün de etkisiyle ilginç görüntüler oluşturan Amerikan askerleri dünya gündemine oturan gemide çekilen video görüntülerini aratmadılar.

        Aralarında kadınlarında olduğu ABD'li askerler, bol bol dans ederken bazıları oynattıkları dansözlerle göbek attı. 2007'de çekilen ve askerlerin birlikte duş alma sahneleri, cinsel göndermeler, eşcinsellik karşıtı espriler ile yine şaka amaçlı dışkı yeme görüntülerinin yer aldığı videonun geçen aylarda yayınlanmasının ardından ortalık karışmıştı.

        Öte yandan, ABD'li askerlerin bir başka uğrak durağı Barlar Sokağı civarındaki bankamatiklerde akşamın ilk saatlerinde Dolar ve Türk lirası cinsinden para kalmadı. Para çekmek isteyenler, ilçenin başka bölgelerindeki paramatiklere gitmek zorunda kaldı.

        USS Enterprise, salı sabahı geldiği ilçeden Cumartesi günü ayrılacak. ABD'li askerler, bu süre zarfında ilçede vakit geçirmeye devam edecek.

        İHA

        İHA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa