Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Araba sevdası!

        Azeri işadamı Reza Zarrab tam bir otomobil tutkunu çıktı! Düğün hediyesi olarak Ebru Gündeş’e 520 bin TL’ye BMW 7.60 alan Zarrab, önceki akşam eşini de yanına alıp 360 bin Euro’luk Aston Martin DB9 otomobiliyle Boğaz’da tur attı.

        HT MAGAZİN

        KURUÇEŞME’DE KIRMIZI YANDI

        Reza Zarrab’ın otomobilleri var güzelmi güzel! Azeri işadamı Zarrab ile eşi Ebru Gündeş önceki akşam İstanbul Boğazı’nda tura çıktı. Reza Bey’in eşi Gündeş’e nikâh hediyesi olarak aldığı söylenen 360 bin Euro’luk Aston Martin’ le sahilde gezen ikili, Kuruçeşme ışıklarda gazeteciler tarafından fotoğrafları çekilince huzursuz oldu.

        BOND’UN FAVORİ OTOMOBİLİ

        Flaşların patlamasıyla James Bond’un otomobili olarak bilinen Aston Martin’lerinin içinde yüzleri asılan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab sorulara cevap vermeden uzaklaştı. Eşi Gündeş’e daha önce de 520 bin TL’ lik BMW 7.60 alan Zarrab’ın, garajında Porsche Cayenne ve Hyundai cipi olduğuda biliniyor.

        BMW’Sİ GARAJDA

        Gündeş’e aldığı BMW 7.60’a, Gündeş’in adının baş harflerinde plaka bulmak için büyük uğraş vermişti. Gündeş, otomobilini bir süre geçici plakayla kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa