Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 44.bölüm fragmanı

        Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel, çok olay yaratan bir önceki bölümden sonra, sonraki bölümüyle merak edilmeye başlanmıştı. Kanal D'nin Youtube hesabında yayınlanan 44.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

        Kanal D'de ekranlara gelen, başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun paylaştıkları “Poyraz Karayel” dizisinin bir önceki bölümünde şunlar yaşandı: Sinan’ın kaçırıldığını öğrenen Poyraz’ı hayatının en zor saatleri bekliyordur. Çünkü Sinan’ı kaçıran Adil Topal’dır ve Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyordur. Poyraz bunu Ayşegül’e söyleyemez. Bahrilerle beraber Sinan’ı bir an önce kurtarmaktan başka çareleri yoktur. Sinan ise babasının oğlu olarak kaçırıldığı yerde boş durmaz, babasıyla irtibata girmek için türlü numaralar yapar. Nihayet Poyraz’a ulaşmayı başarır. Sonunda Poyraz Sinan’ı kurtarırken işler karışır. Şimdi kozlar Adil Topal’ın eline geçmiştir. Bu yeni gelişme Ayşegül’ün Poyraz’ın kendisinden gizlediği her şeyi öğrenmesine neden olur. Ayşegül bir karar vermek zorundadır...

        Poyraz, öz babası olan Adil Topal'ın işkencesine maruz kalır. Adil Topal, her ne kadar bebekten kurtulmalarını istesede Poyraz direnmeye çalışıyor. Ayşegül savunmasız kalıyor! Ayşegül, Adil Topal'a karşı koyamayarak bebeğinden oluyor.

        POYRAZ KARAYEL 44.BÖLÜM FRAGMANI

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa