Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 34. yeni bölüm fragmanı

        Hayranlarının merakla beklediği Güneşin Kızları 34.bölüm fragmanı, Kanal D'nin Youtube hesabından az önce paylaşıldı. Yeni bölümü cumartesi günü yayınlanacak olan Güneşin Kızları 34.bölüm fragmanını izlemek ve bölüm özetini okumak için haberimizi okuyabilirsiniz.

        Haluk, Ali ile Selin'i ilişkilerini bitirmeleri yönünde uyarır. Ali, Haluk'u dinlemese de, Selin bu durumdan korkar ve ayrılmak ister. Selin'in bu kararını kabul etmeyen Ali, ilişkilerini gizli yürütmek için plan yapar.

        Savaş'ın, Melisa ile öpüşmesine şahit olan Nazlı, Yiğit ile yakınlaşır. Kendisini Nazlı'dan uzak tutmak isteyen Savaş, bunu başaramaz ve Nazlı'nın kalbini tekrar kazanabilmek için her yolu dener.

        Yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun, yönetmenliğini Sadullah Celen'in, senaryosunu ise Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un üstlendiği Güneşin Kızları geçen haftaki bölümünde; Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasından sonra yıkılan Haluk, kimseyi görmek istemez. Ali'nin aşkının kim olduğunu öğrenmek için tuttuğu dedektif, Ali ile Selin’in arasındaki ilişkiyi belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Haluk, Ali'ye Selin'den uzak durmasını söyler. Ali ise ilişkisinin arkasında durarak Selin'den ayrılmayacağını söyler. Selin ise Ali’nin babasıyla olan ilişkisinin yeniden bozulmasını istemez.

        Bir yandan Nazlı'nın mutsuz olmasına dayanamayan Selin, Tuğçe ile bir plan yaparak okul sonrası bowling oynamaya, Yiğit’i de çağırırlar. Ali de haberi olmadan Savaş'ı çağırınca ortam gerilir. Savaş bir kenarda durup Yiğit’in Nazlı’yla flörtünü izlemeyecek, buna izin vermeyecektir.

        GÜNEŞİN KIZLARI 34.BÖLÜM FRAGMANI

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa