Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Sibel Can'dan Mutlu Kaya'ya yanıt

        Ünlü şarkıcı Sibel Can, Mutlu Kaya'nın "Sibel Can'dan nefret ediyorum" sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Çok üzüldüğünü belirten ünlü sanatçı şunları söyledi;

        "Bir yarışma programı ile yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkı ile tanıştırmanın bana kısmet olduğu sevgili Mutlu Kaya kızımızın "Sibel Can'dan nefret ediyorum.." söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır.

        Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan-doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur…

        Üzüntü ve küslüklerini bile kendi içinde yaşayan biri olarak, asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. insan'a saygı, insan'a sevgi'yi gerektirir...

        Ancak bu kez adımı ‘nefret’ kelimesi ile yanyana koyan Sevgili kızım Mutlu Kaya'ya; ‘Gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha Güzel Kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma. Billur sesinle nefret kelimesini telaffuz etme..

        Nefret sana yönlenen, geçliğine,güzelliğine, ömrüne kast eden düşmanlıklara, sevgisizliklere, kurşunlara yakışır…

        Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sana olan ilgileri,sağlığına kavuşmanda senin için emek veren herkesin çabaları... Benim ve Türk halkının dua ve temennileri inan ki, yarınlara giden o çok güzel yolunun başlangıcı..

        Ben sana inanıyor ve güveniyorum..HER ŞEY ÇOK GÜZEL olacak. Ve Sen ki; kadına şiddeti en ağırından yaşayan ve ayakta kalmayı başaran biri olarak hep sevgiyle, hep güzelliklerle ve hep yaşamın asıl amacı Adın gibi.. Mutluluklarla anılacaksın..."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa