Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor HT Masa ekibi, Beliçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çiftini konuştu

        Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in lerdi. Ama görülüyor ki ateş olmayan yerden HT MASA ekibi bu hafta, Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftinin boşanma kararını, Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın evliliğe giden ilişkisini, Fikret Orman’ın eski eşi Sedef Zaim’in oyuncu Berk Erçer ile olan aşkını, Lübnanlı işadamı Ali Salhab ile Aya Khalil’in Bodrum’daki 12 milyon TL’lik düğününü, trakonya balığından nasibini alan Bergüzar Korel’i ve ünlü aktör Brad Pitt’in hayırseverliğini masaya yatırdı...

        Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in boşanma kararı ortaya çıktı. Sanat dünyasında boşanmalar hızla artıyor... ESİN ÖVET: Şahsen ben üzüldüm. Çünkü bu ikilinin evliliği uzaktan harika gözüküyordu. Yani çağdaş, modern, anlayışlı, bilgili, kültürlü bir evlilik gibi duruyor. Evlilikte saygı, sevgi çok önem taşır. Yani bu evlilikte her şey tam gibi gözüküyordu. O yüzden üzüldüm. Demek belli şeyler bitince saygı, sevgi de işe yaramıyor. OBEN BUDAK: Sadece sanat dünyasında değil, evlilikler herkes için tarih olmaya başlıyor. Merak edip deniyorsun ama sonrasında görüyorsun Hanya’yı Konya’yı. Evlilik disiplini günümüz şartlarına çağdışı kalan bir oluşum. Ömür boyu sürecek bir aşk hayal edip kimse kendini kandırmasın, canını da boşuna sıkmasın. REŞAT BALCIOĞLU: Öncelikle her ikisi için de hayırlısı olsun. Neredeyse bir yıldır Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çiftinin aralarının açık olduğu ve boşanacakları konuşuluyordu. Ama her seferinde çift bu iddiaları yalanlamış ve mutlu olduklarını söylemişlerdi. Ama görülüyor ki ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş. Belli ki bir süre evliliklerini kurtarmak için mücadele ettiler ama bunu başaramadılar. Her ikisi için de yeni hayatında mutluluklar diliyorum. Boşanmak her şeyin sonu değildir, çoğu zamanda yeni bir başlangıçtır. BÜLENT İPEK: Bence çok istemelerine rağmen biraz da yaşam tarzlarının farklılaşması nedeniyle evliliği yürütemediler. ‘Kimse boşanmak için evlenmez’ derler, doğrudur. Ünlüler de mutlu bir ömür için evleniyor. Sadece ünlü boşanmaları artmadı. Resmi rakamlar ortada. Genel boşanma oranında ciddi artış var. Sosyal medya nedeniyle insanlar başkalarının hayatına özeniyor. Çünkü herkes mutlu anlarını, eğlenceli zamanlarını paylaşıyor. Aslında gerçek birçok kişi için hiç de öyle değil. KADİR KAYMAKÇI: Boşanmaya üzülmek doğru mu bilemedim! Sonuçta bir şeyler yanlış olduğu için ayrılıyor insanlar. Mutlu olsalar zaten birlikte olurlar. O yüzden belki de boşanan insanlar için ‘artık mutlu olacaklarını düşünerek’ sevinmek gerek...

        ‘Artık ünlüler de evliliği tatmak istiyor’

        Tabii evlilikler de çok oluyor dedik. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç yarın evleniyor. Bu evlilik nasıl gider sizce? E.Ö.: Hayırlı olsun ben bu ikiliyi beğeniyorum. Evliliklerinin de uzun süreceğini düşünüyorum. Hatta hemen çocuk olacakmış gibi geliyor. O.B.: Bir deneme daha işte, gençler karar vermiş bize laf düşmez tabii. Ben genel anlamda evlilik kararı nasıl alınıyor anlayamıyorum. İlişkiyi deniyorsun olmuyor, ayrılıyorsun. Sonra ayrılık da olmuyor, hadi bir daha deneyelim diyorsun. Bu sefer evlenelim deniyor. Olmayınca hadi çocuk renk katsın tribine giriliyor. Tek çocuk bir iki sene götürüyor, hadi ikinci çocuk olsun bari deniyor. Bu kafayı anlamıyorum ben. R.B.: Ben daha evlenmeden bu evlilik nasıl gider sorusunu doğru bulmuyorum. Sanat dünyasında kimi evlilikler 2 gün sürer, kimi evlilikler yıllar sürer. Bildiğim kadarıyla bir aşk evliliği yapacaklar. Bu aşk evliliğinin de uzun olacağını düşünüyorum. Çiftler birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü olursa, sorunlarını medya önünde değil de aralarında tartışarak çözerlerse, evliliklerinin uzun olacağını düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylemeliyim ki hiç kimse boşanmak için evlenmez. B.İ.: Bence son yıllarda boşanmalarda olduğu kadar ünlü evliliklerinde de bir artış eğilimi var. Nikâhsız beraberlikler, gizli evlilikler yok. Her ünlü evliliği bir şekilde tatmak istiyor. Hem de kına geceli, gelinlikli, davullu zurnalı biçimde. Temennimiz mutlu olsunlar. Murat ve Merve birbirine çok yakışıyor. İkisi de bu aşka emek verdi. K.K.: Sonuçta ikisi de ‘magazin âleminin’ önemli iki figürü; yani oğlan bizim kız bizim! Umarım mutlu olurlar, bir yastıkta kocarlar... Onlar ersin muradına biz kerevetlerine çıkmasak da olur:)

        ‘Gayet düzgün ve aşk dolu bir ilişki’

        Fikret Orman’ın eski eşi ile bir dizi oyuncusunun aşkı ortaya çıktı. Bu ilişki ne kadar sürer sizce? E.Ö.: Reşat bomba haberdi öncelikle tebrik ederim. Ama Fikret Orman bizi hiç sevmiyor orası kesin. Onun pek hoşuna gitmiyor bu tarz haberler ama ben bu ikiliyi çok ama çok yakıştırdım. R.B.: Sedef Zaim’i uzun yıllardır tanıyorum. Fikret Bey’le evliliği süresince hem iyi bir anne hem de iyi bir eş olmuştur. Boşandıktan sonra hiç ortalarda görünmemiştir. Mütevazı hayat tarzıyla ön plana çıkmıştır. Her yalnız kadın gibi onun da bir arkadaşa, bir sevgiliye ihtiyacı vardı. Gönlü boş olan Sedef Hanım, kalbini Berk Erçer ile doldurdu. Bu ilişkinin gayet düzgün ve aşk dolu bir ilişki olduğunu bizzat biliyorum. Aşklarını gözlerden ırak yaşamak istiyorlardı. Ancak hiçbir şey saklı kalamıyor. Sonuçta bu ilişkiyi de HT MAGAZİN olarak ilk biz yazdık. Umarım mutlu olurlar.

        'Zengin düğünlerini teşvik edelim'

        Bodrum’da Lübnanlıların 12 milyon TL’lik düğünü hâlâ dillerde... E.Ö.: O düğün olduğu zaman ben Bodrum’daydım. Herkes birbirine “Juju’ya gitmek istiyoruz ama kapatmış yine bir milyarder” diye söyleniyordu. Bodrum küçük yer, hemen yayılır böyle düğünler, özellikle çok büyük para harcayanlar. Ama bizim ülkemiz böyle şeylere alışık. Çünkü gerçekten sadece Bodrum’da değil, İstanbul’da da büyük otellerde yapılıyor bu tarz düğünler. Zenginin parası züğürdün çenesini yorar, biz de konuşuyoruz işte. O.B.: Bodrum eğlencesi bir tuhaf değil mi zaten? Birbirlerinin ayaklarını en pahalı şampanyalarla yıkayıp eğlenen insanlar var. Şampanyaları açıp zevkine denize dökenler var. 12 milyonluk düğün de yapılıyor tabii. 12 milyonun yarısını Michale Buble’ye verip sahne almasını isteyebilirdim mesela ama gösterişe bu parayı harcamak aklımın alabileceği bir şey değil. R.B.: 90’larda ülkemizde bu tarz düğünler çok yapılırdı. Çok parası olan şatafatlı düğünlere imza atabiliyor. Ama 12 milyon TL’ye düğün yapmak her babayiğidin harcı değildir. Zira ekonominin düşüş eğiliminde olduğu günümüzde bu tür bir harcama israf olarak nitelendirilecektir. Parası olan tabii ki harcayacaktır. Ama biz ülkemizdeki zenginlerin bile bu kadar para harcayarak düğün yapacaklarını zannetmiyorum. B.İ.: Hint, Arap ve hatta Rus zenginlerinin düğünleri meşhur. Dünyada bu düğünleri çekme yarışı var. Bu turizm için çok önemli. Teşvik edelim, zenginler gelsin, burada evlensinler.

        'Rekabette Çeşme bir gol daha yedi'

        Trakonya balığı son günlerin en popüler ismi. Daha önce birçok kişinin başına böyle bir olay gelmiş, ama bir ünlünün başına gelince gündem oluyor. O.B.: Alaçatı Şifne’de çok sevdiğim bir balıkçı vardır, önce yemeği yer, sonra da denize atlardık. Müthiş bir ay manzarası eşliğinde neden insanların suya girmediğini merak ederdim. Bir gün garson söyledi, “Siz denize giriyorsunuz ama burada trakonya var kimse girmez denize” diye. Gafil avlanmak çok olası! B.İ.: Bodrum-Çeşme arasındaki rekabette Çeşme bir gol daha yedi bence. Bergüzar Korel’in başına gelen olaydan sonra Çeşme’de zehirli balık dedikodusu, halkımızı kesin ürkütecektir.

        'Brad Pitt bir kez daha gönülleri kazandı'

        Bead Pitt, 2005 yılında Katrina Kasırgası’nda virane olan New Orleans’taki 109 evi yeniledi. Yeniledi ama sıradan insanlarla değil dünyaca ünlü mimarlarla çalışıp sağlam yapılar olmasına özellikle dikkat etmiş. E.Ö.: Angelina ve Brad gibi çiftler çoğalsın inşallah. Bu tarz yardımları bence parası olan herkes yapmalı. Bazıları da böyle göstermeli ki başkalarına örnek olsunlar. O.B.: Hem parası var hem zevki durumu bu işte. Bir iyilik yapıyor ama layığıyla yapıyor. Hayata karşı estetik zevkleri olan insanlara bayılırım. Brad Pitt de bu hareketiyle gözümüzdeki yerini sağlamlaştırdı. R.B.: İşte sanatçı olmak demek, duyarlı olmak demek ve daha doğrusu adam olmak demek budur! Brad Pitt gibi dünyaca ünlü bir yıldız, fakir fukaranın yıkılan evlerini restore ederek, ne kadar iyi kalpli, örnek bir insan olduğunu gözler önüne sermiştir. Birçok ünlü isim belki de bağış yapıyorlardır. Yardım kuruluşlarına para veriyorlardır. Ama böyle bir projeye imza atan Brad Pitt gibi olamamışlardır. Umarım Brad Pitt’in bu davranışı tüm yıldızlara örnek olur. B.İ.: Çok güzel hareketler bunlar. Darısı bizim ünlülerin başına. Bir dönem şarkıcı ünlülerimiz, okul yaptırmak için adeta yarış içindeydiler. Şimdi onlarca dizi zengini ünlüyü yardım faaliyetlerinde göremiyoruz. En fazla nereye hizmet ettiği belli olmayan sosyal yardım projelerinde poz veriyorlar. Elini cebine atan yok. Sadece sosyal medya duyarlısı hepsi.

        MASA’nın altındakiler

        ■ Kına gecesini çekmek için gelen gazetecilerin kapıda bile fotoğraf çekmesine izin vermeyen Merve Boluğur. ■ Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği ‘Mayıs Kraliçesi’ dizisinin kendi hikayesinden çalıntı olduğunu iddia edip dizinin Güney Kore dizisi olduğunu öğrenince “Projeler benzemiyormuş” açıklaması yapan Erdal Özyağcılar.

        MASA’nın üstündekiler

        ■ EXPO 2016 Antalya konseri için Türkiye’ye gelip ağaç diken ünlü Romen şarkıcı Inna ve Amerikalı oyuncu Elijah Wood. ■ Konser için geldiği İstanbul’da kendisini karşılamaya gelen gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren ve sempatik tavırlarıyla herkesin kalbini çalan dünyaca ünlü şarkıcı Enrique Iglesias.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa