Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Emir Şaşmaz eşi Nazlı Hamarat'ı aldattı mı?

        Erol Köse'nin Emir Şaşmaz'ı Rus mafyasının boğazını keserek öldürdüğü açıklamasının ardından magazin basını yeni bir iddia ile çalkalanıyor.

        KATİL S.Y Mİ?

        Emir Cevdet Şaşmaz’ın kız kardeşi olduğu öne sürülen İlknur Şaşmaz, twitter’daki mesajında adının S.Y olduğunu söylediği bir gencin fotoğrafını paylaştı ve “S.Y. ağabeyimin katil zanlısı olarak aranmaktadır” dedi.

        Şarkıcı Fulden Uras da bu paylaşımı RT yapıp, S.Y’yi görenlerin polise bildirmesini istedi.

        Öte yandan sosyal medyadaki Vijdannn Vatansever isimli hesaptan Emir Şaşmaz'ın özel hayatı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

        Vijdannn Vatansever, Şaşmaz'ın kendisi ile ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Vijdannn Vatansever, ölürken bile sevgilisinin yanında olduğunu ve Şaşmaz'ın son nefeslerinde bile kendisini sevdiğini söylediğini belirtti.

        Ayrıca Instagram sayfasındaki hesaptan Emir Şaşmaz ile beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşan kadın, ilişkilerinin bir sene sürdüğünü kaydetti.

        'GÖSTERİ BUDALASI İNSANLAR...'

        Nazlı Hamarat'ı ima ederek; "Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan, gösteriş budalası insanlara tahammül etmek zorunda değilsin" diyen Vijdannn Vatansever, cinayetle ilgili olarak; "Ellerim kelepçeli engel olamadım. O şerefsiz itin elinden seni alamadım" cümlelerini kullandı.

        İŞTE VİJDANNN VATANSEVER HESABINDAN YAZILANLAR

        "Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Gözlerimin önünde, gözleri arkada gitti. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Hadi kalk gidelim buradan dedim duymadın. Bu bir kabus dedim uyanamadım. 5 dakika sonra olacakları bilmeden, son bakış, son öpüş, son sarılış, son gülümseyiş. Gördüğün son yüz benim. Dudaklarından dökülen son "seni seviyorum" bana ait. Sonrası kapkaranlık. Ve kan kırmızı.

        Yarım kaldım adam. Anlıyorsun değil mi? Seni ne çok sevdiğimi biliyorsun değil mi? Duyuyor musun beni? Ben sana geç kaldım adam yetmedi seninle geçirdiğim koskoca bir sene bana. Yetemez! Susacağımı mı sandılar, bilsin herkes. Artık yapamam! Artık gösteri zamanı bitti, artık bana aşıkken kimseyi seviyormuş gibi yapmak zorunda değilsin. Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan, gösteriş budalası insanlara tahammül etmek zorunda değilsin. Oysa ben senin herkesten kaçıp göğüsümde dinlendiğin zamanları da bilirim. Seni seviyorum ve hep seveceğim.

        Bugün senin doğum günün, iyi ki doğdun, sen benim doğru yolum, iyi ki doğdun huzurum, iyi ki beni buldun, iyi ki gizli dünyan oldum. Bana bir daha kimse "başın sağ olsun" demesin. Keşke benim başım sağ olmasaydı! Nur içinde yat Allah'ım günahlarını affetsin..."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa