Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Serenay Sarıkaya Arda Turan'ı kızdırdı!
        • 1

          Esin ÖVET / HT MAGAZİN
          Serenay Sarıkaya’nın kendisiyle ilgili sorulara gülmesi Arda Turan’ı kızdırdı. Milli futbolcunun, güzel oyuncuya diş bilediği ve yakın çevresine, “Beni gülünç duruma düşürdü” diye dert yandığı öğrenildi.

        • 2

          Arda Turan’ın oyuncu Serenay Sarıkaya ile tanışma çabası haberleri ve sonrasında ortaya atılan iddialar magazin gündemini uzun süre meşgul edeceğe benziyor. Sarıkaya’yla tanışmak için, Brezilya’ya 4-0 yenildiğimiz milli maçın ardından soluğu GQ Dergisi’nin after partisinde alan Turan’ın o gece amacına ulaştığı öğrenildi.

        • 3

          İMALI İMALI GÜLMESİ ÇILDIRTTI
          Samimi tanışma faslından sonra Sarıkaya ve Turan bir daha görüşmedi. Sarıkaya’nın, gazetecilerin, “Arda sizinle tanışmak istiyormuş ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt vermeyip imalı imalı gülmesi ise ünlü futbolcuyu çıldırttı. Bu tavrından dolayı güzel oyuncuya diş bileyen Turan, yakın çevresine “Beni gülünç duruma düşürdü” diye yakındı. İşte HT MAGAZİN yazarı Esin ÖVET'in konuyla ilgili o yazısı...

        • 4

          Ah Arda Turan’ın başı bağlansa da toplum olarak rahatlasak. Yok “İdil Fırat ile birlikte” yok “Arda, Serenay’ın peşinde” cümlelerinden gına geldi. Hayır toplum olarak gerçekten Arda şöyle nikâh masasına otursa kocaman bir oh çekeceğiz. Şimdi efendim ben şöyle küçük bir araştırma yaptım, benim gibi Arda’nın son aşk durumunu merak edenlere. Bildiğim kadarıyla Arda Turan şu aralar gerçekten yalnız.

        • 5

          İdil Fırat ile de görüşmüyor. Ama İdil Fırat kendisini bir an olsun yalnız bırakmak istemediği için mesajlarına da hız kesmeden devam ediyormuş.

        • 6

          Serenay olayına gelince... GQ Dergisi’nin gecesinde tanışıp konuşmuşlar. Gülüşmüşler, kahkahalar havada uçuşmuş. Ama ondan sonra hiç bir araya gelmemişler. Serenay Sarıkaya’ya geçtiğimiz akşam magazin sıkıştırıp Arda Turan’ı sordu.

        • 7

          Serenay bu soru karşısında hiç yanıt vermedi ve imalı imalı güldü. İşte bu imalı gülüş Arda Turan’ı çok kızdırmış. Serenay’a diş biliyormuş. Serenay’ın yanıt vermemesine çok kızmış.

        • 8

          Mesajlaşma olayına da çok sinirlenen Arda birçok kişiye “Atacağım o mesajı, atacağım” diyerek kızgınlığını dile getiriyormuş.

        • 9

          Artık bu diş bileme aşka mı dönüşür bilemeyeceğim. Olur mu olur. Bu sektörde ne olur ne olmaz hiç bilinmez.

        • 10

          Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN
          TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE BULDULAR

          Arda Turan ile Başar Savur’dan ayrılan Burcu Esmersoy, önceki gün birlikte eğlendi. Oldukça neşeli olan ikili, mekân çıkışında kendilerini görüntüleyen muhabirlere, “Teselliyi birbirlerinde buldular” yazın diyerek ‘başlık’ önerisinde bulundu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa