Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Locada yılbaşı ateş pahası!

        HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

        Yılbaşında İstanbul’da parti yarışı var. Yeni yıla ünlü şarkıcı ve DJ’leri locadan dinleyerek girmenin bedeli 1.620 TL’den başlayıp 6.400 TL’ye kadar yükseliyor. Düşük bütçeli alternatif partiler de mevcut

        Her yılbaşında olduğu gibi 2014’ü 2015’e bağlayacak 31 Aralık Çarşamba gecesi de İstanbul’da onlarca parti düzenleniyor. Ünlü DJ’lerin ve şarkıcıların sahne aldığı partilerde localar astronomik rakamlara satılıyor. Sıla’nın sahne alacağı Volkswagen Arena’da 1. kategori loca fiyatı 6 bin 400 TL. Maslak Arena’daki Beat The New Year adlı partide deluxe loca fiyatı 2 bin 800 lira. İrem Derici’li yılbaşı partisinde loca fiyatı 2 bin 620 TL’den başlıyor. Localar genellikle sekiz kişilik. Ajda Pekkan’ı A grubu masada dinlemenin fiyatı bin TL. “Ben sosyete değilim, bütçem kısıtlı” diyorsanız, ayakta takılıp 100 TL’ye eğlenmek de mümkün. Yılbaşı gecesi İstanbul’daki partileri ve bilet fiyatları şöyle sıralanıyor.

        Beat The New Year Maslak Arena

        MASLAK Arena’daki partide BeeGee, Doğuş Çabakçor, Emrah İş, Cielo, Emre Arısev, Furkan Kurt, Kerem Tekinalp, Ongun Kösedağ ve Nurettin Çolak gibi DJ’ler sahneye çıkıyor. Sekiz kişilik deluxe loca 2 bin 800 TL, loca 2 bin TL’den satılıyor.

        Ajda Pekkan ile WOW Istanbul’da YILBAŞI GALASI

        WOW Istanbul Hotels’deki yılbaşı partisinde Ajda Pekkan ile Ünlüler Orkestrası sahne alacak. Bilet fiyatları; 1000, 700 ve 500 TL olarak sıralanıyor.

        Bengü Yılbaşı Galası CONRAD İSTANBUL

        BENGÜ’NÜN sahneye çıkacağı galada fiyatlar kişi başı 320 TL’den başlıyor, 785 TL’ye kadar yükseliyor.

        Grup Gündoğarken Ortaköy Princess

        GRUP Gündoğarken’in sahne alacağı Ortaköy Princess Otel’deki partide fiyatlar 249 ile 400 TL arasında.

        İrem Derici Yılbaşı Partisi Hilton Convention Hall 1

        POP şarkıcısı İrem Derici ve DJ Suat Ateşdağlı sahne alacak. Gecede platinum loca 2 bin 620, gold loca 2 bin 120 normal loca 1620 lira, VIP 129 lira, ayakta 89 lira.

        NEW YEAR Bollywood EVE PARTY XLarge Club

        BEYOĞLU’NUN en popüler kulüplerinden XLarge Club, yeni yıl partisi konseptini Bollywood olarak belirledi. Farklı bilet fiyatı uygulamasının olmadığı kulüpteki partinin giriş fiyatı 88 TL olarak açıklandı.

        YILBAŞI PARTİSİ Volkswagen Arena

        İSTANBUL’UN yeni konser salonu Volkswagen Arena’da Sıla, Suzan Kardeş ve DJ Suat Ateşdağlı sahne alacak. 1. kategori loca fiyatı 6 bin 400 lira. 2. kategori 4 bin 820 TL. Performansları ayakta seyretmek 230 TL.

        NEW YEAR 2015 Hilton Convention Hall 2

        DOĞUKAN Manço, Ozan Doğulu ve Erdem Kınay’ın DJ’lik yapacağı partide Ece Seçkin şarkılarıyla sahnede olacak. Convention Hall 2’de gerçekleştirilecek organizasyonun VIP Loca fiyatı el yakıyor: 4 bin TL. Partiyi VIP bölümünde ayakta izlemenin fiyatı 129 TL. VIP harici biletler ise ayakta 99 TL’den satılıyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa