Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Vural Gökçaylı Abdullah Gül, Murat Bardakçı Zehra Eren,Sultan Mehire Çizmeci Ferruh Verdi, Nükhet Erenyol Fehmi Behli

        Vural Gökçaylı’yı tanırsınız. Ülkemizin Avrupa’da moda tahsili yapmış tek sanatçısı olarak saygı duyduğumuz bir moda duayenimizdir. Geçtiğimiz aylarda ülkemizi ziyaret eden Fransa cumhurbaşkanı onuruna köşkte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından verilen özel davette, özel konuk da Sayın Hollande ifade ettiği gibi Vural Gökçaylı’ydı. Cumhurbaşkanı Hollande’ın uzun uzun Gökçaylı ile sohbet edip onun Fransa’da moda tahsili yapmış bir Türk olmasından dolayı onur duyduğunu bizzat aralarındaki konuşmalarında ifade etti. Ayrıca Hollande’ın bu davet için köşke gelen Türkiye’deki ünlü Fransız firmalarının genel müdürleriyle tek tek Gökçaylı’yı tanıştırması günün olayı oldu.

        Birlikte konser verecekler

        Çağımızın en büyük tarihçisi, araştırmacı yazar Murat Bardakçı ile Türk tangosunun first leydisi Zehra Eren’i öyle bir yakaladım ki sormayın. Tam Oscar’lık bir görüntü. Dünyada sayılı olan ‘Stradivarius’ marka kemanlardan biri de sevgili dostum Murat Bardakçı’da bulunuyor. Zannedersem dünya yekûnu ya 9 ya da 12 adet civarında. Fiyatı da milyon dolarların üstünde. Bu sazı çok iyi kullanan, adeta bir virtüöz gibi, hatta virtüözden de öte viyolonist ekselans Bardakçı, yakında dünyaca ünlü alto (en kalın kadın sesi) Zehra Eren’le birlikte Paris’teki Olimpia Salonları’nda bir konser hazırlığının içine girmişler. Bunun canlı fotoğraflı şahidi bendeniz olup, Paris organizasyonu da Erkan Özerman tarafından hazırlanmış.

        G.D.’nin notu 2:

        Av sporuymuş... Hayvan öldürmenin sporu mu olur? Acıma duygunuz yok mu? Hiç sıkılmadan öldürdüğünüz zavallı hayvanların ölüsü önünde zafer kazanmış gibi poz da veriyorsunuz. “Keyif için hayvanlarımızı öldürmeye son” diyorum.

        Akşam sohbeti

        Bu çok saygın dörtlü grup o kadar sıcak bir sohbete dalmışlardı ki; dayanamayıp bu kare ile sevgili dört dostun görüntülerini ölümsüzleştirdim. Sol baştan itibaren son saç modeli ile rakibelerini nafıa silindiri gibi ezen Sultan Mehire Çizmeci, her zaman ekselans her zaman süper beyefendi Ferruh Verdi, siyah saçları onu daha da çekici yapan Nükhet Erenyol ve görüntüsü ile bana Amerikan western kovboy filmlerini çağrıştıran güzel dostum Fehmi Behlil.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa