Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın bebeği, Demet Akalın instagram

        Demet Akalın, 'Rekor' isimli yeni albümünün ilk konseri için 45 bin lira harcadı. Akalın, 5 bin kişinin izlediği konserde, geçtiğimiz yılki kendi izleyici rekorunu kırdı. Konserde ünlü şarkıcıya 20 dansçı eşlik etti.

        Demet Akalın, 23 Nisan'da piyasaya çıkardığı 'Rekor' isimli albümünün ilk konserini önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdi. 5 bin kişinin karşısına çıkan Akalın, geçtiğimiz yılki izleyici sayısını geçerek kendi rekorunu kırdı.

        KONSER İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

        Tüm biletleri günler öncesinde tükenen ünlü sanatçıyı dinleyenler arasında eşi Okan Kurt, kayınpederi Abdi Kurt, kayınvalidesi Yıldız Kurt'un yanı sıra Berna Arıcı, Özlem Yıldız ve Büşra Pekin gibi isimler de vardı. Konser için günler öncesinden hazırlık yapan Demet Akalın, sahne şovları ve verdiği kilolarla dikkat çekti. İşlemelerle süslü mini elbisesiyle beğeni toplayan Akalın, albümünün ilk konseri için kesenin ağzını açmaktan kaçınmadı. Ünlü sanatçı, kendisi için özel olarak hazırlanan sahne için 45 bin lira harcadı. Konser için özel bir sahne şovu da hazırlayan Demet Akalın'a 20 dansçı eşlik etti.

        FORMUNU BULDU

        Doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken ve eski formuna kavuşan Akalın’ın sahne tasarımı için 45 bin lira harcadığı öğrenildi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa