Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos melisa sözen harun tekin, sosyetik güzel eda taşpınar, cem yılmazın sevgilisi kim
        • 1

          Melekler şehrinde sohbet

          BASKETBOL kariyerini Los Angeles Clippers takımında sürdüren Hidayet Türkoğlu, kızı Ela’yla birlikte Los Angeles’ta Şahan Gökbakar’la buluştu. Minik Ela’nın tam bir Recep İvedik hayranı olduğunu söyleyen Türkoğlu, “Ela, Şahan’ı görür görmez gülmeye başladı. İnanılmaz mutlu oldu” diye konuştu.

        • 2

          Dekor sanat kokuyor

          CEM Yılmaz, Ekim 2014’te vizyona girecek olan yeni filmi Pek Yakında’nın dekorlarını hazırlıyor. Zafer adlı bir korsan filmciyi canlandırdığı filmin dekorunun göründüğü bir fotoğrafı Twitter hesabında paylaşan usta komedyen, fotoğrafın altına da “Dekordayım. Sanat kokuyor maaşallah. Her filmimizde işimize özeniriz :) Dekor yıkılıyo! (Çektikten sonra elbet)” diye espri yaptı.

        • 3

          HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

          Âşıklar el ele

          SÜRPRİZ bir beraberliğe yelken açan Harun Tekin-Melisa Sözen çifti önceki akşam İstiklal Caddesi'nde el eleydi. Fotoğrafları çekilirken hayli tedirgin olan ikili koşar adım gazetecilerden uzaklaştı.

        • 4

          'Göğüslerim süt ve sevgi dolu'

          Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil anne oldu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Karaibrahimgil, mutlu haberi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Oğlunun el fotoğrafını sayfasında yayınlayan Nil Karaibrahimgil fotoğrafın altına "Oğlumuz Aziz Arif Erener'e nihayet kavuştuk. Göğüslerim süt ve sevgiyle dolu. Şükürler olsun ;)" notunu düştü.

        • 5

          İkonJane Belgrad Ormanı'nda

          BELGRAD Ormanı'nda sabah koşusu yapan 'İkoncan' lakaplı Eda Taşpınar, efsanevi film karakteri Tarzan'ın sevgilisi Jane'e özendi. Koşarken zıplayıp tutunduğu bir dalda asılı kalan sosyetik güzel, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafa "Tarzan beni bekler" yorumunu yaptı.

        • 6

          Geçtiğimiz günlerde Arda Turan'la çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayınca dedikodu oklarının hedefi olan Zeynep Selvili isyan etti. Hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Selvili, "Umarım size kimse sizin bana attığınız gibi bir iftira atıp, hakkınızda böyle çirkin bir yakıştırma yapmaz.

        • 7

          Kardeşim yerine koyduğum bir insanla böylesine çirkin, gerçeklerden bu denli uzak bir haberi yapan her kimse vicdanıyla baş başa bırakıyorum" notunu düştü. Selvili'nin "Gurursun. Başka söze gerek yok. Kutlamalar başlasın! Bekle bizi Lizbon!" notuyla yayınladığı fotoğraf 435 beğeni almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa