Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Erkek dediğin kamyon gibi olacak!

        HT MAGAZİN / Müge BAYRAMOĞLU

        Yeni şarkısı Hadi Kızım'ın klibi Youtube'da 405 bin kez izlenen Tuğba Ekinci, erkeklerle ilgili düşüncelerini HT MAGAZİN'e anlattı: "Bence ben Türkiye' nin en zevkli kadınıyım. Zengin erkektense kendine bakan erkek seviyorum. Assolist olup da kendini kullandırtmamış tek kadınım. Benim hayatıma bakımsız bir erkek giremez. Ya sporcu ya oyuncu olmak zorunda. Kasları olmayan bir erkeğe erkek demiyorum. Erkek dediğin kamyon gibi olacak."

        Kendini ‘avcı kadın' olarak tanımlayan seksi şarkıcı Tuğba Ekinci, "Avlanmak isteyince avlanır, istediğimi de alırım" diyerek iddiasını ortaya koyuyor

        Üç hafta önce yayınladığı yeni şarkısı ‘Hadi Kızım'ın videosu Youtube'da 405 bin kez tıklanan şarkıcı Tuğba Ekinci, HT Magazin'e müzik çalışmaları, özel hayatı ve erkeklerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu

        Yeni albümünüz ‘Hadi Kızım' çıktı. Biraz albümden bahsedelim...

        Albüm çıkalı üç hafta oluyor. Hadi Kızım tam bana göre bir şarkı, beni anlatıyor. Bu çok iyi olduğu için bundan daha iyisini yapmam zor olacak...

        Neden uzun bir aradır sizi göremiyoruz?

        Albüm yapmaya ancak iyi bir şarkı bulduğumda hevesleniyorum.

        Kendi klibinizin yönetmenliğini yaptınız. Bir röportajınızda ileride kendi filminizi çekmek istediğinizi söylemişsiniz. Hayalinizdeki proje nasıl?

        Kendi senaryomu yazıp çekmek istiyorum ama ilerleyen zamanlarda. Ona biraz daha var.

        Kendinizi seksi buluyor olmalısınız...

        Aslında kendimi hiç seksi bulmuyorum.

        Ama birçok kadına ve erkeğe göre oldukça seksisiniz...

        Avlanmak istediğimde avlanır, istediğimi de alırım. Enerjim çok yüksektir. Genelde beğendiğimi alırım ama karşı taraf beni tavladığını zanneder.

        Geçen günlerde Asena'nın "Kadın sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o.. olmalı demişler ya... İşte sevgilim beni böyle tanımlar" diye bir açıklaması oldu. Ne düşünüyorsunuz, sizce de öyle midir?

        Böyle şeyleri bu kadar çeneye vurmayı sevmiyorum. Bir de bunları böyle devamlı dillendirmek sanırım yaşlılık belirtisi. Hem her şeyi bir anda yapmamak lazım. Erkek arkadaşlarım neden olduğunu hiç anlamadığım bir şekilde, aynı seviyede olmamıza rağmen benimle bir yarışa girerler. Sanırım erkek arkadaşlarım benim gibi avcı kadın seviyor.

        ‘SEVGİLİLERİMİN ELİNDEN TUTUYORUM'

        Birlikte olduğunuz adamlar her kadını kıskandıracak cinsten. Nasıl oluyor bu?

        Bence ben Türkiye'nin en zevkli kadınıyım. Zengin erkektense kendine bakan erkek seviyorum. Assolist olup da kendini kullandırtmamış tek kadınım. Sevgili olarak seçtiğim insanların hepsi star kumaşlıydı. Beni kendilerine rakip görüp geçmeye çalıştılar ama benim gibi olmaları için daha çok yolları var. Beni kullanmaları hoşuma gidiyor. Ben zaten güçlü olduğum için onlara izin veriyorum. Benim hayatıma bakımsız bir erkek giremez. Ya sporcu ya oyuncu olmak zorunda. Kasları olmayan bir erkeğe erkek demiyorum. Erkek dediğin kamyon gibi olacak. (gülüyor)

        Yazın Bodrum'da Mert Öğüt'le görüntülendiğinizde "Sadece birlikte rahatlıyoruz, sevgili değiliz" diye bir açıklamanız oldu. Ne demek oluyor bu rahatlama?

        Ben bunu taktik edindim. İlk İbrahim Çelikkol'a yapmıştım. Hemen dikkat çekip, Karadağlar projesinde yer aldı. Tabii ki benden önceleri vardı ama o aşamanın ortalarına gelememişlerdi. Mert'te de aynı strateji tuttu. Mert çok renkli bir kişilik hatta geleceğin en büyük sarışın jön adayı. Ben dikkat çekmeleri için yapıyorum. Bir nevi ellerinden tutuyorum denilebilir. Oyuncularla bir arada olduğumda rahatlamayı seviyorum. (gülüyor)

        Oyunculuk ajansı kursanız?

        Ajans kurdum ama daha faaliyete geçirmedim. Menajerlik anlamında 2-3 tane iyi yüzler bulduğumda emek vermeye hazırım. Hepsi iyi oyuncular oldu ve arkadaşlarımda bu iş yap artık bizde senden alalım oyuncuları dediler. E bende yapayım artık.

        Eski eşinizde basketbolcu. Onu da daha sonra ekranlarda çok gördük...

        Zaten her şey onunla başladı. Fatih çok disiplinli bir sporcuydu. Onun sayesinde öğrendiğim şeyleri hâlâ devam ettiriyorum. Düzenli yaşıyorum, spor yapıyorum. Benim sabahtan akşama kadar kafelerde oturup içkiler içen, loca kapatan adamlarla işim olmaz. Yaşıtlarıma göre formda olmamın sebebi spor yapmam. Bu alışkanlığı bana kazandıran da Fatih'tir.

        Bir ara sizi çok yana yana gördük. Şimdilerde ise pek göremiyoruz. Neden?

        Biz onunla dosttuz artık. Yine kaçırabilirim bir iki kere. Tekrardan görebilirsiniz.

        Nasıl bir ilişkiniz var peki?

        Biz onunla artık kardeş gibiyiz. Benim sağ kolum gibi. Ben onu tanıdığımda 18 yaşındaydım. Ben onu, o beni çok seviyor.

        ‘SEVGİLİM TARKAN'DAN YAKIŞIKLI'

        Cesur bir kadınsınız. Tarkan'a bir ödül töreninde sahneye çıkıp içinizden geçenleri söyleyebildiniz...

        Benim erkek arkadaşlarım Tarkan'dan yüz kat daha yakışıklı. Tarkan benim gözümde çok iyi bir sanatçı olabilir ancak bir ilah değil. Onunla arkadaş olsaydık kesin çok yakın olurduk. O şovun ne olduğunu anlayamadı o gün. Ben oraya çıkarken insanlar gülsün istemiştim. Ben artık ödül törenlerine de çok renksiz olduğu için katılmıyorum. Renklendirecek kişi de sadece ben değilim. Benim amacım Türkiye'de de böyle şeyler yapılabileceğini göstermekti. Bundan sonra da ancak para verirlerse giderim.

        Çok açık sözlüsünüz. Bundan hiç korkmuyor musunuz?

        Hayır, herkesin bir tavrı var. Benim tavrım da bu. Ben rahat bir insanım.

        Condom şarkısıyla o dönem adınızdan oldukça söz ettirdiniz. Amacınızın aslında bir sosyal sorumluluk olduğunu ve insanlara bunu bir türlü tanıtmak olduğunu söylediniz Amacınıza ulaşabildiniz mi?

        Şahin Özer'den ayrılma sebebimdi zaten 'Condom' şarkısı. Şahin Özer hâlâ daha "Benden ayrıldığı için iyi yerlere gelemedi' diyor. Ben Türkiye'de assolist yapılmaya çalışıldım Şahin Özer tarafından. Benim mesleğe atılmamı sağlamış olabilir ama özgürlüğümü elimden alamaz. Hangi şarkıyı yapmak istediğime ben karar veririm. Müzikte kendini ilerletemedin mi çok tadını alamıyorsun. 'O Şimdi Asker' fantezi tarzındaydı. Bir daha öyle bir şarkı yapmak istemedim. Şahin Özer benim ağabeyimdir ama bunları hâlâ böyle dillendirmesinin hiçbir anlamı yok. 'Condom' hâlâ çok seviliyor. Zaten sosyal sorumluluk olmasıydı o şarkıyı yapmazdım.

        ‘TEK BİR ADAMLA ÖMÜR GEÇMEZ'

        Hayalinizde şarkıcılıktan başka yapmak istediğiniz bir şey var mı?

        Bir şov programı yapmak istiyorum ve bu konuda oldukça iddialıyım. O saatte o günde hiç bir program karşısında duramaz. Televizyona bir an önce atılmak istiyorum. Yalnız formatı, yapımcıyı ben bulmak istemiyorum. O doğru kişiler gelsin, beni bulsun istiyorum. Ben ve benim gibi insanları bulmak zorundalar. Halk artık aynı yüzleri görmek istemiyor. Formatı beğenmezsem kabul etmem, yapılmamış bir şeyler yapılması lazım.

        Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?

        Tek bir adamla ömür geçmez.

        Hiç aldatıldınız mı?

        Sanmam. Benden iyi yok ki nasıl olacak o. Yanımda ki adamlar her şeyi benimle öğrendi. Beni kısıtladıkları zaman ilişki biter.

        'İbrahim oyuncu triplerine girmiş'

        Dizileri takip ediyor musunuz? İzlerken beğenerek takip ettiğiniz isimler var mı?

        Benim sevgililerim o oyunculardan daha yakışıklı. Hiçbiri bana güzel gelmiyor. Çoğu da oyuncu oldu zaten ancak isim vermeyeceğim ama birini bu aralar hiç beğenmiyorum. Çok kilo vermiş.

        İbrahim Çelikkol mu?

        Madem tahmin ettin, evet o. İbrahim şu an en çirkin hallerini yaşıyor. O adam güçlü durduğunda yakışıklı. Oyuncu triplerine girmiş. O bir jön. Sanat filmi oyuncusu değil. Nejat İşler, Fikret Kuşkan sanat filmi oyuncu olsun. O nasıl göründüğünün farkında değil. Kendini çok çirkinleştirmiş. Ben onu bir jön olsun diye desteklemiştim. Her ne kadar çıkan haberimiz varsa iyi, kötü yalanlıyorum. Onun kadar cömert bir adam daha tanımıyorum. O gönlünün ekmeğini yiyor. Beni çok bunaltmıştı. Eğer sıkıştırmasaydı onunla bir gelecek planlayabilirdim. Aynısını ona da Deniz yapmış sanırım. Allah' ın sopası yok. İbrahim sıkıştırılmayı sevmez ama sıkıştırmayı sever. İyi adamdır ama çok kıskançtır.

        GEÇEN YIL MESUT AKSU İLE BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa