Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlüler şehrin gürültüsünden kaçıyor

        Ajda Pekkan'ın Ulus'taki evini satarak Bahçeköy'de orman kenarında satın aldığı eve taşınıyor olması, akıllara şehirden kaçan ünlüleri getirdi. Bugün'ün haberine göre; Ajda Pekkan'ın Ulus'taki evini satarak Bahçeköy'de orman kenarında satın aldığı eve taşınıyor olması, İstanbul'un gürültüsünden kaçıp, kendilerini, şehrin dışında doğanın kucağına bırakan diğer ünlüleri akla getirdi. İşte onlar...

        Candan ERÇETİN: Sevilen sanatçı İstanbul'un gürültüsünden bıkınca baba memleketi Kırklareli'nde yaptığırdığı köy evine yerleşti. Erçetin, zaman zaman albüm çalışmaları için döndüğü İstanbul'a hiçbir zaman alışamadığını belirtti. Erçetin duygularını şöyle anlattı. "Bu şehirde geçirdiğim süre Trakya'da geçirdiğimden daha uzun olsa dahi hiçbir zaman İstanbullu olmadım.Olmak da istemiyorum. Ben küçük şehre aitim, öyle hissediyorum çünkü büyük şehrin samimiyetsizliği, güvensizliği, değişkenliği, çıkarcılığı, kızgınlığı yok bende."

        Hülya KOÇYİĞİT: Ünlü oyuncu ailesiyle birlikte yıllarca Caddebostan'da denize nazır bir apartmanda oturdu. Bir zamanlar en büyük keyfi, eşi Selim Soydan'la birlikte sahil yolunda yürüyüş yapmak olan Koçyiğit 1999 yılında yaşanan deprem sonrasında uzun zaman oturduğu bu evini satarak Zekeriyaköy'de, koru içinde, bir dönüm bahçesi olan bir villaya taşındı.

        Ferdi TAYFUR: Usta sanatçı 3 yaşındaki çocuğu Talha ve sevgilisiyle Marmaris'te satın aldığı küçük bir adaya yaptırdığı villasında yaşıyor.

        Hande YENER: Senelerce İstanbul'da apartman dairesinde oturan Hande Yener iki yıl önce taşındığı Çekmeköy'deki villasında sessiz ve sakin bir hayat sürdüğünü belirtiyor.

        Aşkın Nur YENGİ: Aşkın Nur Yengi ile oyuncu eşi Haluk Bilginer kızlarıyla birlikte İstanbul'a çok yakın doğa içinde bir belde olan Ömerli'de villada yaşıyorlar. Ünlü yorumcu, "Burada ormanın kenarında, doğayla iç içe huzur buldum. Bana kalsa İstanbul'a hiç inmem" diyor.

        Beyazıt ÖZTÜRK: Ünlü sunucu Beyaz, Ajda Pekkan'dan daha önce Bahçeköy'de orman içindeki Saklıköy sitesinden ev alıp Gülben Ergen'e komşu oldu. Evine gelen dostlarına kendi bahçesinde yetişen meyvelerden ikram eden Beyaz, "Bahçemde doğanın tam ortasında geçirdiğim saatleri, hiçbir tatile geçirmem" diyecek kadar evcimen bir kişi.

        Sertap ERENER Büyük şehir kaosundan bunalan Sertab Erener ve Demir Demirkan çifti de Bodrum Bitez'de 3 aylığına kiraladıkları evde 2 yıldır yaşıyorlar. Doğayla iç içe yaşadıkları taş evi Erener şöyle anlatıyor: "Burası ikimizi de bambaşka insanlar yaptı. Aslında ben buradaki yaşamı zaten çoktan hayatıma adapte etmişim. Sadece mekan arıyormuşum. İstanbul'u hiç özlemiyoruz. Burada 'az'lıktan yanayız. Çok sade ve basit bir hayatımız olsa da her gün doğanın güzel sürprizleriyle uyanarak yeni bir şeyler deneyimliyoruz. Bol bol kitap okuyup, meditasyon yapıyoruz. Çok sağlıklı besleniyoruz."

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa