Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Recep İvedik 5'in galası yapıldı
        • 1

          Başrolünde Şahan Gökbakar'ın rol aldığı "Recep İvedik 5"in galası, yoğun bir seyirci katılımıyla yapıldı. Filmin Kanyon AVM'deki gösterimi öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Gökbakar, serinin 5 filmi olduğunu belirtti.

        • 2

          Kendileri için her yeni filmin daha heyecanlı olduğunu anlatan Gökbakar, "Çünkü mevcut bir rakama, izleyiciye ve beklentiye sahip oluyor. Bir önceki filmi geçmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla heyecanımız sürekli katlanarak artıyor. Bu da beşincisi. Allah bize bunu nasip etti. İzleyenlerimiz sağ olsun bizi yalnız bırakmadı. Seri beşincisine kadar gelebildi. Darısı diğer serilerin başına inşallah." dedi.

        • 3

          Şahan Gökbakar, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, Recep İvedik serisinde, her bölüm arasında "Celal ile Ceren" ve "Osman Pazarlama" gibi farklı projeleri yaptığını hatırlattı. Yeni film için rekor seyirci beklentisi içinde olduğunu ifade eden Gökbakar, "Şu anda YouTube'daki izlenme oranlarında YouTube için bir rekor kırdı. İnşallah bu gişeye de yansır. Sevenlerimiz bize bu onuru, gururu bir daha yaşatır inşallah." diye konuştu.

        • 4

          Gökbakar, filmlerini çok sevenler kadar, eleştirenlerin de olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Biz kulağımızı kapadık, hep bildiğimizi yaptık. Seyredenleri güldürmek için elimizden geleni yaptık her zaman. Eleştirilere pek kulak asmadık açıkçası. Yaptığımız şey gülmece. Biz güldürmek için film çekiyoruz. Dolayısıyla da böyle mutlu bir olayın içerisinde pek eleştiri değil de 'daha fazla nasıl güldürebiliriz' diye düşündük. O yüzden doğaldır. Çok büyük bir proje ve çok ses getiren bir proje. Yayınlandığı hafta, vizyona girdiği hafta, hem ekonomiye katkısı çok fazla oluyor hem herkes bu filmi konuşuyor. O yüzden doğaldır, insanların kenarından köşesinden bir yerde sahneye çıkma çabaları. Hiç üzerinde durmuyorum."

        • 5

          İlk fragman yayınlandıktan sonra yöneltilen eleştiriler nedeniyle filmden çıkarılan Azeri boksör ile Recep İvedik karakteri arasındaki dövüş sahnesine de değinen Gökbakar, "Bu bölüm tamamen Azerbaycan Türklerine bir hoşluk olsun diye yaptığımız bir bölümdü. Fakat fragman yayınlandıktan sonra bu konuyla ilgili çok fazla polemik olmaya başladı ve kötü, art niyetli bir şekilde bir polemik, algı yapılmaya çalışıldı. Ben hem Türk milletini hem Azerbaycan Türklerini hem Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarını çok önemseyen bir insanım. Rahatsız ve rencide olan bir kişi de olsa bunun sonunu almak istedim. Bu konuşmaları hemen sonlandırmak istedim. O yüzden filmden o sahneyi çıkardım. Gereken açıklamayı da yaptım." değerlendirmesinde bulundu.

        • 6

          Gökbakar, 2017'de heyecanları üst üste yaşadığını dile getirerek, "Hem filmimiz giriyor hem kısmetse bir ay sonra kızımı sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah. Bu da benim için çok güzel bir heyecan. Bir oğlum var, bir yaşını biraz geçti. Şimdi bir de kız geliyor. Diyorlar ki 'kız babası olmak değişik bir şey'. Yaşayacağız, göreceğiz. Heyecanla bekliyorum ben de." ifadelerini kullandı.

        • 7

          "BİR REKOR DAHA KIRARIZ İNŞALLAH"

          Filmin yönetmenliğini üstlenen Togan Gökbakar ise beşinci filminin vizyona girecek olmasından dolayı çok mutluluk duyduğunu belirterek, "Çok gurur duyuyorum. Biz bir ekibiz zaten. Şahan Bey ile beraber yapıyoruz bu filmleri. Mutluyuz. Bu film de inşallah çok izlenir. Bir rekor daha kırarız inşallah diye bekliyoruz." dedi.

        • 8

          Galaya katılan şarkıcı Mustafa Ceceli, filmin gişe rekoru kırmasını dileyerek, "Şahan benim ilkokul arkadaşım. Çok farklı duygularla seyrediyorum her seferinde. Çok başarılı olmuş. Zaten rekoru elinde bulunduran bir kişi. Eminim ki bunda da çok başarılı olacaktır. Bu konuda bir duayen. Şu anda sinema sektöründe bunu bir rekabet olarak düşünmemek lazım. Şu anda komedi filmleri var, Ata Demirer'in filmi var vizyonda. Aksine birbirini tetikleyeceğini ve katkı sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

        • 9

          Oyuncu Murat Cemcir de filmi merakla beklediğini söyleyerek, "Ben öncekine çok gülmüştüm. Hepsine gülüyoruz da özellikle bunu çok merak ediyoruz. İnşallah rekor kıracağını umuyoruz." ifadelerini kullandı. Çalgı Çengi filminde rol alan Cemcir, yılın ilk günlerinde izleyiciyle buluşan filmin izleyicilerden olağanüstü bir ilgi gördüğünü anlatarak, "Biz açılışı güzel yaptık. Şahan devam edecek inşallah." değerlendirmesini yaptı.

        • 10

          Hakan Altun ise serinin ilk 4 filmini izlediğine dikkati çekerek, şunları söyledi: "Bol gişeler olsun. Şahan, Türk halkını güldürdüğü için, benim için çok özel bir adam. Allah onun yolunu hep açık etsin. Filmde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Herkesin yolu açık olsun." Filmi izlemeye gelenler arasında Cengiz Kurtoğlu ve Rüştü Rençber ile sinema ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de yer aldı.

        • 11

          FİLM 16 ŞUBAT'TA VİZYONA GİRECEK

          Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın üstlendiği, senaryosunu Togan ve Şahan Gökbakar'ın yazdığı film, 16 Şubat'ta vizyona girecek. Çamaşırhane Film'in yapımcılığını üstlendiği filmde, Çağlar Salman, Orkan Varan ve Deniz Ceylan rol aldı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa