Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seren Serengil: Evliliğe inandıran birisi çıkmadı

        Emre Saygı'nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu Seren Serengil oldu. Sosyal medya kullanıcılarının sık sık kendisinin hiç değişmediği sözleri üzereni Seren Serengil, "Benim beyin yaşım büyümemiş olmasından dolayı hep 17 yaşında gibi yaşıyorum. Yaşım küçük kaldığından bedenen de genç gözüküyorum. Bunu değiştiremem” dedi.

        "KOCAM EVDEYKEN SAHNEDE OLAMAM"

        Aile kuramadığı için tekrar sahnelere dönme kararı aldığını söyleyen Seren Serengil “Zamanında çok büyük işler yaptım. Sahnelerden ve albüm çalışmalarından aile kurmak için uzaklaştım. Bunun nedeni de kocam evde beklerken ben başka erkeklerin olduğu alkollü mekanlarda sahneye çıkıyordum. Bu bana uygun gelmedi. Kocam evde bekleyip ben sahne alsaydım zaten o adama saygı duymazdım” dedi.

        REKLAM

        "AİLE OLMAKTAN ÜMİDİMİ KESTİM"

        Kan pıhtılaşmasından dolayı çocuk sahibi olamadığını söyleyen Seren Serengil “Hamile kalmakta sıkıntı yaşamıyordum ama kan pıhtılaşmasından dolayı hamileliğim devam etmiyordu. Çok denedik olmadı, ben de aile olmaktan ümidi kestim ve tekrar işime geri dönüyorum" şeklinde konuştu.

        "MAKYAJ YAPMADAN DURAMIYORUM"

        Makyaj yapmayı çok sevdiğini ve makyaj yapmadan duramadığını dile getiren ünlü isim, "Makyaj yapmayı seviyorum. 5 yaşından beri ruj sürüyorum. Annem bana çocukken makyaj yaptığın zaman dışarı çıkamazsın derdi. Ben yine de yapacağımı yine yapardım. Eskiden beri arkadaşlarım makyaj yapmasan bile çok iyisin diyorlar ama makyajsız duramıyorum” dedi.

        "EŞİME YÜK OLMAM"

        Eşi dahi olsa başkalarına yük olmayı sevmediğini söyleyen Seren Serengil “ Ben kocama bile bana ayakkabı al demem. Kendi paramı kazanıp kendim harcarım. Başkasına yük olmayı hiç sevmiyorum. Dünyaya bir kere geliyorum çok tutumlu birisi de değilim bu konuda” diye yanıt verdi.

        REKLAM

        "EVLİLİĞE İNANDIRACAK BİRİSİ ÇIKMADI"

        Uzun zamandır kendisini evliliğe inandıracak birisinin hayatında olmadığını ve karşısına çıkmadığını söyleyen Seren Serengil “ Uzun zamandır beni evliliğe inandıran birisi çıkmadı karşıma. Ümidimi kestim ama hala evlenmek, çocuk yapmak ve düzenli bir hayat yaşamak istiyorum” diye konuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa