Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aykut Elmas, Renkli Sayfalar'da merak edilenleri anlattı! Elmas: Hayranlarım oteli yaktılar!

        Çekmiş olduğu Vine'larla milyonlarca takipçilere ulaşan Aykut Elmas, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Elmas, internette paylaştığı videolar ve vizyona girecek olan yeni filmi ile ilgi keyifli bir sohbet yaptı.

        25 yaşında olduğunu dile getiren Aykut Elmas, kısa süre sonra vizyona girecek olan "Nasıl Yani" filmi ile sinemaseverleri güldürmeye hazırlanıyor.

        Aykut Elmas, Halili İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül'ün senaryosunu yazdıkları film, miras peşine düşüp zengin olma hayalleri kuran üç kardeşin eğlenceli hikayesini anlatıyor. Ayhan Özen'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker, Uğur Can Akgül, Burak Kut, Serkan Öztürk, Yüksel Ünal yer alıyor.

        Mafya rolünü Burak Kut oynayacak dediklerinde "Abi mafyayı nasıl Burak Kut oynar" diye şüphelendiklerini dile getiren Aykut Elmas filmin çekimlerine başlamasının ardından "Keşke biz oynamasak bütün karakterleri Burak Kut oynasa" diyerek ünlü şarkıcının oyunculuğuna övgüler yağdırdı.

        Üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Aykut Elmas, iletişim fakültesinde halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünde okuduğunu ancak okul sürecinin biraz uzadığını söyledi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa