Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bensu Soral kimdir? Boyu ve Yaşı Kaç?

        Bu sezon reytingleri alt üst edip izleyicilerin pazartesi sendromunu yenmesine vesile olanİçerde dizisi, birbirinden değerli oyuncularıyla gündemdeki yerini almaya devam ediyor. İçerde dizisinde Melek karakterini canlandıran oyuncu Bensu Soral da dikkat çeken bu isimler arasında yer alıyor. Peki Bensu Soral kimdir? Kaç yaşındadır. İşte güzel oyuncu hakkında bazı bilgiler...

        BENSU SORAL KİMDİR?

        23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri vefarklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır.Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın destekleriyle mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır.

        REKLAM

        Oyunculuk kariyerine "Yol Ayrımı" dizisi ile başlayan Bensu Soral, televziyon ekranlarındaki ilerleyişine "Vicdan" dizisi ile devam etmiştir. "Boynu Bükükler" isimli gençlik dizinde de boy gösteren güzel oyuncu, yeni bir proje olarak "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır.

        Televizyon dizilerindeki kariyeri dışında, oyunculuğunu Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısında da sergilemiştir.

        Bensu Soral, şu anda SHOW TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde'nin Melek karakterine hayat vermektedir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa