Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Lady Gaga ve nişanlısı Taylor Kinney ayrıldı

        Çılgınlıklarıyla tanınan ünlü müzisyen Lady Gaga ve 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Taylor Kinney ayrıldı.

        Magazin sitesi TMZ'nin haberine göre 2015 şubat ayında hayatlarını birleştirmeye karar veren ve nişanlanan Lady Gaga-Taylor Kinney çiftinden üzen haber geldi. 5 yıldır mutlu bir birliktelikleri olan çift ayrılmaya karar verdi.

        Gaga, 2015'in Sevgililer Günü'nde Kinney'den kalp şeklinde bir yüzük almış ve evlilik teklifine 'evet' demişti.

        Gaga'nın Meksika'da çıktığı tatilinde yüzüğünü takmadığı dikkatli gözlerden kaçmadı. Kinney ise 35'inci yaşgününü yalnız kutladı. Gaga, evlilik teklifi almadan önce ünlü radyocu Howard Stern'e 'Şu an bir başkasıyla birlikte olabileceğime inanmıyorum. Onun doğru adam olduğunu biliyorum. Bu bir his, sadece, biliyorum' açıklamasını yapmıştı.

        Kinney ise bu senenin başlarında People dergisine evlilik planları yaptıklarını ve tarihi aldıklarını, ancak bunun sürpriz olacağını söylemişti.

        Lady Gaga, ayrılık sonrası Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan Gaga, altına şunları yazdı: 'Taylor ve ben her zaman ruh eşiyiz. Tıpkı iyi ve kötü günleri olan pek çok çift gibi biz de bir ara vermeye karar verdik. İkimiz de tutkulu sanatçılarız, uzun mesafe ve karışık takvimlerin, hep paylaştığımız basit aşkımızı sürdürmeye yardımcı olacağını umuyoruz. Biz de herkes gibiyiz ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz.'

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa