Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Tatlıses'ten Mutlu Kaya'ya yardım

        Mutlu Kaya'nın Sibel Can için söyledikleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ardından Sibel Can açıklamalarda bulundu. Ancak gerçekte Mutlu Kaya'ya yardım edenin Sibel Can değil İbrahim Tatlıses olduğu anlaşıldı. Tatlıses'in Mutlu Kaya'ya nakit 5 bin TL yardımda bunduğu Derya Tuna'nın da kıyafet yardımı yaptığı ifade edildi

        'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla bir anda ün kazanan Mutlu Kaya, bir süre önce Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı.

        Katıldığı bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya eski sevgilisi tarafından silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı.

        38 gün komada kaldıktan sonra uyanan Kaya, Sibel Can'a sitem etti: Ondan nefret ediyorum...

        Sibel Can'a karşı bu hisleri taşıyan Mutlu Kaya'ya en büyük desteğin ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten geldiği ortaya çıktı. Tatlıses, bir süre önce fizik tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) Mutlu Kaya ile görüşmüştü. Kaya'nın elini öpen Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa, "İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli 2 insan. Birinin adı Mutlu, birinin adı İbrahim, ikisi de çok MUTLU. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Sen hoş geldin, sana Allah'tan sağlık dilerim!" notunu paylaşmıştı.

        5 BİN TL YARDIM

        Mutlu'nun masum olduğunu belirten İbo'nun, nakit 5 bin TL yardımda bulunduğu, oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna'nın da Mutlu'ya giysi yardımı yaptığı ifade edildi.

        (Takvim)

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa