Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçı Sibel Can Mutlu Kaya'nın annesi Hanım Kaya'nın sözlerine yanıt verdi

        Sibel Can, 'Sesi Çok Güzel' programında ekibinde yarışan ve erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın annesi Hanım Kaya'nın "Sibel Can şok etti ve üzdü. Kızım vurulduktan sonra hastaneye gelip geçmiş olsun ziyareti yaptı. Ancak gittikten sonra bir daha ne aradı ne de sordu" sözlerine karşılık verdi.

        Can, devlet büyüklerinin ve kendisinin araya girmesiyle Kaya'yı dün fizik tedavisine başlaması için GATA'ya sevk ettirdi. Kaya'nın ambulansla GATA'ya götürüldüğü fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Can, ilgilenmediği için yapılan eleştirilere de cevap verdi. Can, "Diyarbakır'daki tedavisinin ardından, devlet büyüklerimizin yardımı, gayreti ve şahsımın hassasiyetiyle fizik tedavi ve rehabilitasyon için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Başına gelen talihsiz olaydan itibaren her gün defalarca arayıp bilgi aldığım Mutlu'nun iyileşmesinde, hayata gözlerini açmasında büyük emeği olan değerli Doktor Ulaş Aktaş ve bütün çalışma arkadaşlarına özellikle teşekkür ediyorum. Daha yolun başındasın, güzel, mutlu her şey senin cennet gözlerin gibi güzel olacak. Yüreğinin büyüklüğü kadar yardım et ve sus. Sus... Susabilmek öyle bir erdemdir ki, son sözü söyleyen sen olsan da. Sadece sen bil ve kendine fısılda... Bırak seni kim nasıl bilirse bilsin. Yüreğince insan ol ve insan olabilmenin erdemini yüreğinde yaşa" diyerek açıklama yaptı.

        YİNE ZİYARETE GİTMEK İSTEDİ

        Sibel Can'ın dayısı Ünal Babacan'dan, "50 gün boyunca her gün aradık ve ihtiyaçlarını sorduk. Hatta Mutlu yoğun bakımdan çıkınca Sibel Can Diyarbakır'a gitmek istedi ve doktoruyla konuştuk. Doktoru, 'Şu an Mutlu'nun hastalığı ciddi. Sibel Can'ın ismini duyduğu anda tansiyonu ve kalp atışları hızlanabilir. Biraz daha kendisine geldikten sonra ziyaret etmeniz daha iyi olur' dedi. Mutlu'nun her türlü sağlık sorunuyla ilgileniyoruz. Ekstra masraf çıkarsa karşılayacağımızı söyledik" dedi. Kaya'nın doktoru Ulaş Aktaş da konuyla ilgili, "Sibel Hanım iki günde bir muhakkak arıyor. Her günde dayısı Ünal Babacan arayarak bilgi alıyor. Sürekli olarak Mutlu Kaya'yla ilgileniyorlar. Hatta iki gün önce arayarak, Kaya'nın hastalığı hakkında bilgi aldı. Yine ziyarete gelmek istediğini iletti" diye konuştu. (Cadde)

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa