Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Aralarında ayrılık rüzgarları esiyor

        Çiftin yakınları sorunların Anthony'den kaynaklandığını söylüyor

        Jennifer Lopez ve altı yıllık eşi Marc Anthony arasında ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Çifte yakın kaynaklar, çiftin kariyerlerinin farklı yönlere gittiğini ve birlikte her geçen gün daha az zaman geçirdiklerini söylüyor.

        LOPEZ'İN SERVETİ EZİYOR

        In Touch dergisine konuşan kaynaklara göre bunun en büyük nedeni Marc Anthony'nin eşinin şöhreti, popülaritesi ve serveti altında eziliyor oluşu. 'American Idol' yarışmasında jüri olan Lopez için New York'tan Los Angeles'a taşınan Anthony, tanıdığı çevreden uzak kaldığı için çok mutsuz. Lopez'in peşinden gittiği için kariyerinde gerileyen ve vergi borçları biriken ünlü şarkıcı, borçları yüzünden de sık sık eşiyle kavga ediyor. Takvimine yeni turneler ekleyen ve çocuklarıyla az zaman geçiren Anthony, genç hayranlarıyla da flört etmekten geri kalmıyor.

        EVDEN HEP UZAK

        Anthony, Jennifer Lopez ile her kavgasından sonra şehir dışında bir konsere gidiyor. Evden olabildiğince uzak kalmaya çalışan Anthony, çocuklarla da hiç zaman geçirmiyor.

        NEW YORK'U ÖZLÜYOR

        Lopez'in yarışmaya katılması nedeniyle New York'a taşınmak zorunda kalan Anthony, tüm tanıdıklarından uzak kalmaktan şikayetçi.

        J. LO'YU ALDATIYOR

        Anthony'ye yakın kaynaklar, "Hayranlarıyla, Lopez'i aldatıyor. Bu işin rezaleti çıkmadan Lopez de kocasından boşanmayı tercih edecektir" diyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa