Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lindsay Lohan başörtüsü nedeniyle ırkçılığa maruz kaldığını söyledi

        30 yaşındaki oyuncu Lindsay Lohan, İngiltere televizyonlarında yayımlanan "Good Morning Britain" programında, ünlü sunucular Piers Morgan ve Susanna Reid'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Associated Press'in haberine göre, Lohan, Türk hakına saygısından dolayı Türkiye'deyken başörtüsü taktığını söyledi. Türkiye'den uçakla Londra'ya geçen ABD'li oyuncu, daha az tanınmak için havalimanında da başörtüsünü çıkarmadığını belirtti.

        Ancak Lohan, Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda hiç ummadığı bir muameleyle karşılaştı.

        Lohan, başından geçenleri şu sözlerle anlattı:

        "Geçenlerde New York'a uçarken, başörtüsü takıyordum. Uçak Heathrow Havalimanı'nda aktarma yaptı ve burada hayatımda ilk kez ırkçılığa maruz kaldım... Görevli pasaportumu açtı ve adımı gördü. Ardından özür dilemeye başladı ama benden yine de başörtümü çıkarmamı istedi. Ben de çıkardım. Yani tamam... Ben yaparım ama o an beni korkutan şuydu. Başörtüsünü çıkarmaktan rahatsız olacak başka bir kadın nasıl hissederdi? Bu bana çok ilginç geldi. Bir anlamda şoke olmuştum... Amacının ne olduğunu bilemiyorum. Ama sarsıcıydı. Görevli benim kim olduğumun farkına varana kadar iki defa kontrol edildim. Bu daha önce hiç başıma gelmemişti. Garipti. Beni epey gerdi. Doğma büyüme New Yorkluyum. Biraz gözüm korktu."

        Lohan, Türkiye ziyareti sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüşmüştü.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa