Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brian Austin Green, Megan Fox'tan nafaka alacak

        Evli çiftler boşandığında genellikle kadınlar eşlerinden nafaka talep eder. Ancak bu kez tam tersi olacak gibi gözüküyor.

        Karısı Megan Fox'la yollarını ayırma kararı alan aktör Brian Austin Green, boşanma resmi olarak tamamlandıktan sonra eski eşinden nafaka isteyecek.

        İnternetteki tmz.com'un haberine göre, geçtiğimiz yıl Aralık ayında bir trafik kazası geçiren 42 yaşındaki Brian Austin Green, bir türlü çözülemeyen vertigo sorunu yüzünden o zamandan bu yana çalışamıyor. Bu yüzden de karısından nafaka talep edecek.

        Vücudun denge sisteminde yaşanan bir sorun nedeniyle baş dönmesi olarak ortaya çıkan vertigonun etkilerini yoğun şekilde hisseden Brian Austin Green'in zaman zaman yataktan çıkacak hali bile olmadığı ileri sürülüyor. İddialara göre 29 yaşındaki Megan Fox, boşanma işlemleri için ünlülerin avukatı olarak tanınan Laura Wasser'e başvurdu. Fox'un; bu evlilikten dünyaya gelen iki yaşındaki Noah ile 18 aylık Bondi'nin velayetini almak istediği de ileri sürülüyor.

        2004 yılından bu yana birlikte olan ve 2010 yılında da dünya evine giren Megan Fox ve Brian Austin Green, evlilikten önce bir anlaşma imzalamadı. Bu yüzden çiftin ortak birikimlerini eşit olarak paylaşması bekleniyor.

        Megan Fox ve Brian Austin Green'in ayrılık kararı geçen hafta gündeme bomba gibi düştü. Green'in ; karısıdan evine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmasını istediği bunra karşın Fox'un kariyerine odaklanmakta kararlı olduğu ileri sürüldü. Bu durumun da çiftin arasını açtığı ve işi boşanma kararına kadar götürdüğü belirtildi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa