Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham ile kızı Harper'ın manikür saati

        Gösteri dünyasının ünlülerinin çocukları da yaşıtlarından çok farklı bir dünyaya açıyorlar gözlerini. Daha küçücük yaşta dünyanın en lüks mağazalarından giyiniyor, milyon dolarlık malikanelerde yaşıyor. Hatta en lüks kuaförlerin koltuklarında oturabiliyor. Bunun son örneklerinden birini de Victoria ve David Beckham'ın kızı Harper Seven gözler önüne serdi.

        Henüz dört yaşında olan Harper Seven, üç erkek kardeşinden sonra dünyaya gelen tek kız çocuğu olarak ailesinin gözbebeği. Harper, önceki gün de annesi Victoria Beckham'la birlikte Los Angeles'ta ünlülerin sık sık gittiği bir kuaför salonundaydı. Belli ki Victoria Beckham, kendisine özenen kızını kıramadı ve onun da "güzelleşmesine" izin verdi.

        Beckham, kızı Harper'ın el ve ayak tırnakları manikür ustası Tom Bachik tarafından boyanırken çektiği fotoğrafı da Instagram sayfasında paylaştı. Beckham fotoğrafa "Büyük kız tırnaklarını yaptırdı" notunu düştü. Victoria ve David Beckham; üç oğlu Brooklyn, Romeo ve Cruz'un ardından bir de kız çocuk sahibi olmayı çok istemişlerdi. Ünlü çift sonunda bu hayallerini gerçekleştirdi ve Harper Seven'a kavuştu.

        Spice Girls grubunun dağılmasının ardından moda tasarımcılığına soyunan Victoria Beckham kızını da küçük yaşta bir stil ikonu haline getirdi. Hatta Paris, Londra, New York gibi kentlerde düzenlenen moda haftalarındaki defilelere Harper'ı da götürüyor.

        Victoria Beckham, Harper daha minik bir bebekken, yüksek topuklu ayakkabılar giyip onu kucağında taşıdığı için "Kızına çanta ya da bir başta aksesuar gibi davranıyor" diye eleştirilmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa