Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Woody Allen Soon Yi Previn'le ilişkisini anlattı
        • 1

          Mia Farrow'la evliyken evlatlık kızı Soon Yi Previn'le aşk yaşamaya başlayan Woody Allen, skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

        • 2

          1997 yılında patlak veren aşkta Allen 56, Soon Yi Previn ise 21 yaşındaydı. Çift olayın duyulmasından 5 yıl sonra evlendi. Şimdi iki çocuklarıyla mutlu bir hayat sürüyor.

        • 3

          Woody Allen genellikle az sayıda verdiği röportajlarında bu konudan hiç bahsetmezdi. Ama bu kuralı npr.org sitesine verdiği röportajla bozdu...

        • 4

          Woody Allen, npr.org'dan Sam Fragoso'ya verdiği röportajda bu ilişkiyle ilgili olarak "Onunla ilişki yaşamaya başladığımda bunun kısa süreli bir ilişki olacağını düşünüyordum. Ciddi olmadığını sanıyordum. Ama sonra "su aktı ve yolunu buldu" diye konuştu.

        • 5

          Allen anlatmayı şöyle sürdürdü: "Sonra birlikte vakit geçirmeye başladık. Ardından birlikte yaşamaya başladık ve bundan hoşlandık. Aramızdaki yaş farkı ise sorun yaratmadı. Hatta bu bizi destekledi."

        • 6

          Allen, Soon Yi Previn ile aralarındaki 35 yaş farkının ilişkilerine nasıl bir boyut getirdiğini şöyle anlattı: "Benim daha önceden bildiğim birçok şeyle karşılaşmaktan dolayı Soon Yi mutlu oluyordu. Ben de ona bunları göstermekten hoşlandım."

        • 7

          "Aramızda bu kadar yaş farkı olması ne benim suçum ne de onun suçu. Bu dinamik işe yaradım. Ben bu ilişkide "babacan" olan taraftım. Onun gençliğini ve enerjisini sevdim."

        • 8

          Allen'ın eşi Soon Yi ise daha önce verdiği bir röportajda Wooy Allen'ı hiçbir zaman bir baba ya da üvey baba olarak görmediğini belirterek "Bu tür düşünceler bana hep gülünesi geldi. Ben Woody'ye hep romantik bir açıdan bakıyordum" diye konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa