Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ünlülerin cennet kaçamakları

        HT MAGAZİN

        Attıkları her adım olay olan Hollywood yıldızları, pop starlar ve politikacılar tatil kaçamakları için paparazzilerden uzak cennet köşeleri tercih ediyor. Peki ünlü isimlerin gözlerden ırak gözde mekânları nereleri? İşte bunlardan bazıları...

        MUSTIQUE ADASI

        Karayip Adaları’nın en küçük ve en sakinlerinden biri olan Mustique, doğal plajları ve sualtı zenginlikleriyle başta İngiliz Kraliyet çifti Cambridge Dükü William ve eşi Catherine’in gözdesi.

        TURTLE ADASI-FIJI

        Büyük Okyanus’un güneyindeki Fiji Adaları’ndan Turtle, dünyanın en dokunulmamış, en sakin plajlarına, ve ormanlarına sahip. Jessica Simpson ve Britney Spears “kaçış” tercihini bu adadan yana kullanıyor.

        HARBOUR ADASI

        Beyaz kumları ve az sayıdaki otelleri ile Harbour Adası, Robert De Niro, Uma Thurman ve Colin Farrell için ideal tatil mekânı.

        ARIZONA-ABD

        Arizona Çölü’nün ortasında en yakın yerleşim yerine kilometrelerce uzaklıktaki Scottsdale Kasabası’ndaki oteller, ABD Başkanı Barack Obama’dan Beyonce-Jay Z çiftine kadar pek çok ünlüye ev sahipliği yapıyor.

        HONDURAS

        Ünlü Alman model Claudia Schiffer magazincilerden kaçmak için Honduras’ta tatil yapmayı tercih ediyor

        MONTE CARLO-MONAKO

        Paparazzilerin cirit attığı yer olarak bilinse de Monte Carlo’daki lüks otellerin birçoğu müşterilerini rahatsız edecek her türlü girişimden korumasıyla biliniyor. U2 solisti Bono ve tenis yıldızı Novak Djokovic’in tatil tercihi çoğunlukla Monte Carlo oluyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa