Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madonna ölüm tehdidi aldı - Magazin haberleri
        • 1

          Yaklaşık dört ay önce yakalandığı bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmasının ardından yoğun bakımda tedavi gören Madonna, 15 Temmuz 2023'te başlayacak olan dünya turnesini ertelemişti.

        • 2

          SAHNEDE ÇATIŞMALARA DEĞİNDİ

          Ölümden dönen Madonna, hastanenin ardından evde tedaviye devam ettiği dönemde sahnelerden uzak kalmıştı. Tedavi sürecini atlatan 65 yaşındaki Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adını verdiği turnesine İngiltere'nin Londra kentinde başladı.
          Madonna, konserinde İsrail - Hamas arasındaki çatışmalara değindi.

        • 3

          "DÜNYADA NELER OLUYOR?"

          Madonna, sahnesinde, "Şu anda İsrail ve Filistin arasında yaşananlar açıkçası yürek parçalayıcı ve kimse olanları görmek istemiyor. Çocukların motosikletlerden atıldığını, kaçırıldığını, bebeklerin kafalarının kesildiğini, barış partilerindeki çocukların vurulup öldürüldüğünü görüyorum. Dünyada neler oluyor?" dedi.

        • 4

          ÖLÜM TEHDİDİ ALDI

          Tırmanan gerilimden korktuğunu ve ürktüğünü de sözlerine ekleyen Madonna, bu konuda konuşmamanın 'sorumsuzluk' olacağını vurguladı.

          Bu açıklamalarının ardından yanlı sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcıyı, "Suçlusun siyonist cadı" diyerek, tehdit etmeye başladı.

        • 5

          "YIKILDI VE DEHŞETE DÜŞTÜ"

          Madonna'nın 'Daily Mail'e konuşan arkadaşları, şarkıcının çatışmalarla ilgili olarak yaptığı konuşmada 'taraf tutmamaya çalıştığı' için aldığı tepkiler karşısında 'yıkıldığını ve dehşete düştüğünü' söyledi.

        • 6

          GÜVENLİK ÖNEMLERİ ARTIRILDI

          Üst düzey bir müzik endüstrisi yetkilisi de ölüm tehdidi nedeniyle Madonna'nın konserlerinde güvenliğin artırıldığını doğruladı.

          Fotoğraflar: Reuters, AP

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa